Πα. Μάι 3rd, 2024

Νίκος Σταυρέλης: Η Τέτα Μπονάτσου και ο Σπύρος Γιαννόπουλος υποψήφιοι με την “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”

Κοινοποίηση ειδήσεων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Ανακοινώνουμε με χαρά δύο ακόμα υποψηφίους, την Νικολέτα (Τέτα) Μπονάτσου, υποψήφια δημοτική σύμβουλο Δ.Ε. Άσσου-Λεχαίου και τον Γιαννόπουλο Σπύρο, υποψήφιο Σύμβουλο Τ.Σ. Κορίνθου.

Η Τέτα Μπονάτσου διατηρεί επί σειρά ετών λογιστικό γραφείο στη Κόρινθο.

Είναι απόφοιτος Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Οικονομικών και Κοινωνικών επιστημών, τμήμα Οργάνωση και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στον Άσσο, όπου κατοικεί μόνιμα. Δηλώνει έτοιμη να προσφέρει στον τόπο της ό,τι χρειάζεται για να τον δει να εξελίσσεται.

Ο Γιαννόπουλος Σπύρος είναι εκπαιδευτικός της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Αποφοίτησε από την Ανωτέρα Σχολή Τεχνολόγων Μηχανικών Οχημάτων των ΚΑΤΕΕ Κοζάνης, της Ανωτέρας Σχολής Τεχνολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Πάτρας και της Ανωτέρας Σχολής Παιδαγωγικών Σπουδών της ΠΑΤΕΣ-ΣΕΛΕΤΕ. Έχει πιστοποίηση εκπαιδευτικού για ΚΕΚ σε προγράμματα για ανέργους του ΟΑΕΔ.

Έχει επίσης πιστοποίηση στις τεχνολογίες πληροφορίας και επικοινωνιών της Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πάτρας.Έχει διατελέσει Γ. Γραμματέας της ΕΛΤΕΕ (Ένωση Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης) Κορινθίας επί δεκαετία, ως εκπρόσωπος του συγκροτήματος των ΤΕΕ-ΕΠΑΛ-ΕΚ μετείχε στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Λουτρακίου επί εξαετία, στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Κορινθίων για δύο χρόνια και ένα έτος στη Νομαρχιακή Επιτροπή Παιδείας.

Από το 2002 υπήρξε Υποδιευθυντής Σχολικής Μονάδας-Τομεάρχης Μηχανολόγων.

Το 2017 επελέγη Διευθυντής του μεγαλύτερου Σχολείου της Κορινθίας στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΌ ΚΕΝΤΡΟ Λουτρακίου, στο οποίο εκπαιδεύονται σε εργαστηριακά μαθήματα οι μαθητές των δύο ΕΠΑΛ Λουτρακίου, των δύο ΕΠΑΛ Κορίνθου και του ΔΙΕΚ Κορίνθου-Λουτρακίου.

Η οικογένειά του έχει ιστορικό επαγγελματικής δραστηριοποίησης στη πόλη μας από το 1900 στο χώρο των παντοπωλείων (ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ).

Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη την Γεωργία Γιαννοπούλου πτυχιούχο του Πανεπιστημίου Πειραιά εργαζόμενη σε μεγάλη εταιρεία στη Αθήνα και ένα γιο τον Ανδρέα Γιαννόπουλο, φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στα Ψηφιακά Συστήματα, που είναι επίσης διαχειριστής της ιστοσελίδας ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1900-2010 προβάλλοντας την ιστορία της πόλης μας με φωτογραφικό υλικό.Σήμερα είναι συνταξιούχος. Αποφάσισε να συμπορευτεί με την Πνοή Δημιουργίας, για μια καλύτερη πόλη που όλοι ονειρευόμαστε χρόνια τώρα να έρθει, αλλά αυτή κάπου έχει σταθμεύσει.

Ελπίζουμε με τη ψήφο σας να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε το όραμά μας.

Είναι τιμή μας που θα εργαζόμαστε μαζί για τα κοινά μας ιδανικά και τον τόπο μας. Καλή μας πορεία!