Σα. Απρ 27th, 2024

Ναύπλιο: Προφυλακίσθηκε ο καθηγητής Γερμανικών που κατηγορείται για βιασμό 15χρονου μαθητή (video)

Φωτογραφία που εικονίζει τα δικαστήρια Ναυπλίου ,όπου προσήχθη ο 59χρονος Αυστριακός που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου στην Αργολίδα, Πέμπτη 6 Απριλίου 2023. Με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή προφυλακίστηκε ο 59χρονος Αυστριακός που διέμενε στην Ερμιονίδα και ο οποίος φέρεται να βίασε σε 15χρονο μαθητή, κατά την διάρκεια ιδιαίτερου μαθήματος, ξένων γλωσσών. Ο Αυστριακός συνελήφθη προχθές το απόγευμα στην Ερμιονίδα για βιασμό σε 15 χρόνο αγόρι ,στο οποίο έκανε ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών. Ο 59χρονος είναι πατέρας και παππούς.

Κοινοποίηση ειδήσεων

Την πόρτα του δικαστικού μεγάρου στο Ναυπλίου πέρασε σιδηροδέσμιος το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Απριλίου ο 59χρονος Αυστριακός από την Ερμιονίδα που κατηγορείται σύμφωνα με την δικογραφία της αστυνομίας για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Το απόγευμα και μετά την απολογία του και με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα 59χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ασέλγησε σε 15χρονο μαθητή, κατά την διάρκεια του μαθήματος των Γερμανικών που έκανε στο σπίτι του θύματος.

Ο συλληφθείς σύμφωνα με πληροφορίες θα μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης ενώ όπως συνήθως γινεται σε ανάλογες περιπτώσεις αναμένεται να δημοσιοποιηθούν από την αστυνομία και τα στοιχεία του.

argolikeseidhseis.gr