Δε. Μάι 6th, 2024

Νεμέα – Δήμητρα Κακαρίκου: Για την Νεμέα που αγαπάμε

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η Δήμητρα Κακαρίκου είναι Υποψήφια στην Τοπική Κοινότητα Νεμέας με τον Γιώργο Παλυβό.

” Ονομάζομαι Κακαρίκου Δήμητρα , γεννήθηκα το 1981 ,είμαι παντρεμένη με τον Αντώνη Μάζο κι έχουμε ένα γιο, το Χρυσόστομο .

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος διπλώματος αγγλικής γλώσσας και ECDL .

Έχω εργαστεί σε εταιρείες με χρηματοοικονομικό αντικείμενο καθώς και σε οινοποιείο, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στο γραφείο του κ. Πιέρρου Σπύρου με αντικείμενο τα Λογιστικά, το Κτηματολόγιο, τους Δασικούς χάρτες και το ΟΣΔΕ .

Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου με καθιστά ενήμερη για τα τρέχοντα προβλήματα του τόπου μας αλλά και τις ανησυχίες τους για το μέλλον .Η δύσκολη καθημερινότητα και η ανησυχία για το μέλλον αυτού του τόπου μαζί με την προθυμία μου να βοηθάω τους συμπολίτες μου , με ώθησαν να ταχθώ στο πλευρό του Γιώργου Παλυβού και όλων των συνυποψηφίων μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές .

Η γνώση, η προθυμία, η όρεξη για δουλειά και αλλαγή αυτού του τόπου , ο εθελοντισμός και η θέληση όλων μαζί με τους στόχους και το όραμά μας ΓΙΑ ΜΙΑ 𝙉𝙀𝘼 𝙉𝙀𝙈𝙀𝘼, πιστεύω πως είναι τα εφόδια που χρειάζεται αυτός ο παραμελημένος τόπος για να αλλάξει και να καταφέρει επιτέλους ο Δήμος μας να γίνει αντάξιος των δημοτών του .

Ένας δήμος δημιουργικός, λειτουργικός, επισκέψιμος, με εφόδια και υποδομές για όλους τους δημότες μας , τους αγρότες, τη νεολαία , τους επιχειρηματίες , τους ηλικιωμένους αλλά και τα παιδιά μας που είναι το μέλλον αυτού του χαρισματικού τόπου .Ένας δήμος που θα προσφέρει σε όλους μας τα αυτονόητα και θα προάγει την ιστορία του, τον πολιτισμό του και τον αμπελώνα μας .

Για όλους αυτούς τους λόγους δεσμεύομαι να καταβάλλω όλες μου τις δυνάμεις και να χρησιμοποιήσω όλες μου τις γνώσεις, ΓΙΑ ΜΙΑ 𝙉𝙀𝘼 𝙉𝙀𝙈𝙀𝘼, που όλοι θέλουμε και όλοι αξίζουμε και δικαιούμαστε και ζητώ την στήριξή σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές . “