Πα. Μαρ 29th, 2024

Νεμέα: Θρίλερ με την Τράπεζα Πειραιώς – Εντείνονται τα σενάρια κλεισίματος του υποκαταστήματος – Τι είχε δηλώσει ο Πέτσας (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ανησυχία στην τοπική κοινωνία της Νεμέας επικρατεί τις τελευταίες ημέρες. καθώς εντείνονται τα σενάρια κλεισίματος της Τράπεζας Πειραιώς.

Τις προηγούμενες εβδομάδες, στην πόλη βρέθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας , όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, κ. Κώστα Φρούσιο, με τον οποίο συζήτησε και το φλέγον ζήτημα / θέμα του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Νεμέα. Όπως τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών “Καμία τράπεζα δεν φεύγει από έδρα του Δήμου και δεν κλείνει η τράπεζα Πειραιώς στην Νεμέα”.

Ωστόσο, σήμερα, ο Δήμαρχος Νεμέας κος Φρούσιος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για ενδεχόμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς. Όπως τονίζει ο ίδιος, θα δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα, διότι πολίτες ακόμη και από όμορο νομό, όπως της Αργολίδας, πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους και οτιδήποτε χρειάζονται στο υποκατάστημα της Νεμέας. Οι κάτοικοι της Νεμέας είναι απεγνωσμένοι γιατί σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα σενάρια αυτά, το πλησιέστερο κατάστημα θα απέχει τουλάχιστον 1 ώρα.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί: