Πα. Μαρ 29th, 2024

ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Γράφει ο Ιωάννης Καραπανάγος.

Νικητής ο Αστυνομικός Αθλητισμός, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γενικός Γραμματέας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών (USPE) Ρήγας Ουσταμπασίδης, στον προκριματικό ποδοσφαιρικό αγώνα, μεταξύ των ομάδων της Ελλάδος και της Γερμανίας, στο πλαίσιο του 18ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Αστυνομιών, που διεξήχθη στο γήπεδο Ζωγράφου «Γρηγόρης Λαμπράκης», την 1η Δεκεμβρίου 2022.

Ο Γενικός Γραμματέας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της USPE Ρήγας Ουσταμπασίδης

Το 18ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Αστυνομιών θα πραγματοποιηθεί στο Νιουκάστλ της Μ. Βρετανίας, κατά το χρονικό διάστημα από 21 έως και 28 Ιουλίου 2023.

Ο αγώνας συναρπαστικός αλλά η ανωτερότητα της Γερμανικής ομάδας ήταν εμφανής, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα τρίτο στο δεύτερο, με αποτέλεσμα να προκριθεί στην επόμενη φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. 

Υπογραμμίζεται ότι η Γερμανική ομάδα έχει στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης στα δύο τελευταία Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου Αστυνομιών.

Από αριστερά: ο Πρόεδρος της USPE και της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Γεώργιος Τζατζάκης και ο Ρήγας Ουσταμπασίδης

Οι ομάδες εισήλθαν στο γήπεδο υπό τους ήχους τμήματος της Φιλαρμονικής της Ελληνικής Αστυνομίας, έγινε ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων των δύο Χωρών και ο Νέος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών -εξελέγη στο Συνέδριο της Βιέννης, την 26η Νοεμβρίου 2022- και Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Αστυνόμος Α’ Γεώργιος Τζατζάκης, απηύθυνε χαιρετισμό, παρουσία του Υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Γεωργίου Γιάννινα, του Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου, του Δημάρχου Ζωγράφου κ. Βασιλείου Θώδα, του Διοικητού της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμου Α΄ Χρήστου Κωνσταντινίδη, πρώην Προέδρων της Αθλητικής Ένωσης, του συντάκτη του παρόντος, ο οποίος παρέστη ως εκπρόσωπος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Ένωσης και εκπροσώπων των Παραρτημάτων της.

Στο μέσον ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Γεώργιος Γιάνιννας

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεκάδες μαθητές παρακολούθησαν τον αγώνα, δημιουργώντας πανηγυρική ατμόσφαιρα, με συνεχείς επευφημίες προς την Ελληνική ομάδα.

Από αριστερά: Β΄Αντιπρόεδρος της Ένωσης Δημήτριος Καστανιώτης, Ιωάννης Καραπανάγος, πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Ιωάννης Γρίμμας

Ο συντάκτης του παρόντος με τον Διοικητή της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμο Α΄ Χρήστο Κωνσταντινίδη

Το βράδυ της ιδίας ημέρας το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης πραγματοποίησε την τελετή λήξης του 2ου προκριματικού γύρου του 18ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ανδρών, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, προς τιμήν των δύο ποδοσφαιρικών ομάδων, με την παράθεση δείπνου και την απονομή αναμνηστικών πλακετών.

Παρέστησαν η Υφυπουργός Υγείας κα Ζωή Ράπτη, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής κ. Νικόλαος Πέππας, η Αντιπεριφερειάρχης του κεντρικού τομέα Αθηνών κα Δήμητρα Νάνου, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής για θέματα της Διεύθυνσης Τουρισμού κ. Θεόδωρος Κουτσογιαννόπουλος, η Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Δικηγόρος και Υποψήφια Βουλευτής κα Ιωάννα Γκελεστάθη, κόρη του αείμνηστου πρώην Υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Γκελεστάθη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας FΟΝΒΕΤ, η οποία είναι και χορηγός της ομάδας ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης, κ. Ιωάννης Ζαφειράτος, πρώην Πρόεδροι της Ένωσης, εκπρόσωποι των Παραρτημάτων, ο συντάκτης του παρόντος και οι διαιτητές του αγώνα.

Από αριστερά: ο Ταμίας της Ένωσης Κωνσταντίνος Ζακεστίδης, ο Γενικός Γραμματέας Ρήγας Ουσταμπασίδης, ο Αντιπρόεδρος Δημήτριος Αβανίδης και ο συντάκτης του παρόντος

Με την κα Ιωάννα Γκελεστάθη

Την εκδήλωση συντόνισε ο κ. Ρήγας Ουσταμπασίδης και χαιρέτισαν ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Δημήτριος Αβανίδης, η κα Ράπτη, ο κ. Πέππας, η κα Γκελεστάθη, ο κ. Ζαφειράτος, ο αρχηγός της Γερμανικής αποστολής και ο εκπρόσωπος της Τεχνικής Επιτροπής της USPE στο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Από αριστερά: ο κ. Ιωάννης Ζαφειράτος και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Ιωάννης Δρακόπουλος

Την Ελληνική ομάδα αποτελούσαν οι: Σιλεβίστας Ιωάννης (προπονητής), Τικταπανίδης Αναστάσιος, Τσίκλος Θεόδωρος, Μάναλης Σταύρος, Δαούτης Σταύρος, Πάππος Κωνσταντίνος, Τζανέτος Διονύσιος, Τσίτσαρης Κωνσταντίνος, Ντόσκας Εμμανουήλ, Κουκοβίνης Κωνσταντίνος, Ράπτης Γεώργιος, Καπός Δημήτριος, Μπακόλας Αθανάσιος, Κοντιζάς Δημήτριος, Καραγιάννης Ηλίας, Κουκουνασούλης Ευάγγελος.

Διαιτητές του αγώνα οι κ.κ. Ρεντίφης Λάζαρος, Βιτσεντζάτος Κυριάκος, Μαυρομάτης Παύλος, Χουλιάρας Δημήτριος. 

Σημαντική και ουσιαστική η συνδρομή του κ. Γιώργου Γιαννακόπουλου, του ΝΠΔΔ Πολιτισμού του Δήμου Ζωγράφου, στη διεξαγωγή του αγώνα με την παραχώρηση του γηπέδου Ζωγράφου. 

Συγχαρητήρια στις δύο ποδοσφαιρικές ομάδες, καθώς και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος για την άψογη διοργάνωση του αγώνα και της τελετής λήξης του 2ου Προκριματικού γύρου!