Τρ. Μαρ 19th, 2024

Ν. Ανδρουλάκης από τη Σπάρτη: Ο πρωθυπουργός που θα προτείνουμε θα υπηρετεί τις προγραμματικές συγκλίσεις (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ν. Ανδρουλάκης από τη Σπάρτη: Ο πρωθυπουργός που θα προτείνουμε θα υπηρετεί τις προγραμματικές συγκλίσεις

Προεκλογική ομιλία στη Σπάρτη πραγματοποίησε σήμερα το πρωί της Κυριακής (26/3) ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Μιλώντας στην κατάμεστη αίθουσα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ο κ. Ανδρουλάκης εξαπέλυσε «βέλη» τόσο κατά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Σχετικά με το «θόρυβο» που ξέσπασε ύστερα από την τελευταία του συνέντευξη στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Επίλογος» ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η εγχώρια «ολιγαρχία» βρίσκεται  σε «vertigo και δεν κατανοεί το λόγο που ενοχλήθηκαν, διότι από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την ηγεσία του κινήματος ο ίδιος όσον αφορά τις συνεργασίες λέει ακριβώς τα ίδια πράγματα. «Ποιον θέλουν να προτείνω πρωθυπουργό όταν θα λάβω την εντολή στα χέρια μου. Αυτούς που απαξιώνουν την πατρίδα μας;».

Ν. Ανδρουλάκης από τη Σπάρτη: Ο πρωθυπουργός που θα προτείνουμε θα υπηρετεί τις προγραμματικές συγκλίσεις
ΕΡΤ
Ν. Ανδρουλάκης από τη Σπάρτη: Ο πρωθυπουργός που θα προτείνουμε θα υπηρετεί τις προγραμματικές συγκλίσεις
ΕΡΤ

Πρόσθεσε, ότι όταν λάβει την εντολή όπως έχει συνταγματικό δικαίωμα τότε θα επιδιώξει τις προγραμματικές συγκλίσεις και τότε θα προτείνει ως Πρωθυπουργό, όχι έναν άγνωστο Χ αλλά ένα πρόσωπο κατάλληλο να υπηρετήσει τα όσα θα έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο των προγραμματικών συγκλίσεων.

Αναφορικά με το διακύβευμα των εθνικών εκλογών ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στη «Νέα Αλλαγή» που βασισμένη στις αρχές της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου,  θα δημιουργήσει μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισοτιμίας, του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της κοινής λογικής απέναντι σε δυο συστήματά που αποδεδειγμένα οδήγησαν τη χώρα σε κατάπτωση αξιών και το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η διατήρηση στην «καρέκλα» με κάθε κόστος.

Δριμεία ήταν η επίθεση του κ. Ανδρουλάκη προς τον κ. Μητσοτάκη και για τη «συμπόρευση» όπως είπε, «χέρι χέρι» με τον Καρατζαφέρη και τις επιθέσεις που εξαπολύει εναντίον του ο τελευταίος. Ζήτησε δε, από τους πολίτες να καταδικάσουν αυτές τις περίεργες συμμαχίες με «ακροδεξιούς σκελετούς»,όπως αυτή του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Καρατζαφέρη και παλιότερα του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε ζητήματα υποβάθμισης της ελληνικής περιφέρειας αλλά και συγκεκριμένα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λακωνία όπως τα αγροτικά θέματα αλλά και ζητήματα υποδομών υγείας και οδικού δικτύου.

Τον Νίκο Ανδρουλάκη προλόγισε στην αίθουσα ο γραμματέα της Νομαρχιακής επιτροπής Λακωνίας Γιώργος Χρηστάκης, ο οποίος μετά το πέρας της ομιλίας παρουσίασε και τους υποψήφιους βουλευτές Λακωνίας με το κίνημα, Γρηγοράκου Νάγια, δικηγόρος, Δεληκωνσταντίνου Βασίλης, μηχανολόγος μηχανικός- αγρότης, Κεφάλα – Κουφού Σαραντούλα, συντ. εκπαιδευτικός, Κοντάκος Χρήστος, αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ. εα, Μουζόπουλος Γιώργος, ορθοπεδικος ΕΣΥ.

Ν. Ανδρουλάκης από τη Σπάρτη: Ο πρωθυπουργός που θα προτείνουμε θα υπηρετεί τις προγραμματικές συγκλίσεις
ΕΡΤ

Ρεπορτάζ Κώστας Γαζούλης – ertnews.gr