Τρ. Απρ 23rd, 2024

Ξεκίνησε η προπώληση για τις παραστάσεις του Loutraki Festival!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η προπώληση για την θεατρική παράσταση Lemon και τη συναυλία της
Φιλαρμονικής με το Χρήστο Θηβαίο ξεκίνησε!

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας μέσω της ticketservises.gr και από τα καταστήματα Ύφος, Χαρτομάνια και BeeLoo στο Λουτράκι και το βιβλιοπωλείο Οικονόμου στην Κόρινθο! Για την θεατρική παράσταση Lemon εισιτήρια διατίθενται και από την viva.gr.

Πληροφορίες για τις παραστάσεις:

Lemon – Παρασκευή 26 Ιουλίου
Η παράσταση, που ενθουσιάζει κοινό και κριτικούς όπου κι αν παρουσιάζεται, ταξιδεύει σε θεατρικές σκηνές και πρωτότυπους προορισμούς πότε στη στεριά, πότε στη θάλασσα και πότε κάπου ανάμεσα. Δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες, ο ηθοποιός και πιανίστας Μελαχρινός Βελέντζας (Χιλιαεννιακόσια) και ο ηθοποιός Γιώργος Δρίβας (Τιμ Τούνυ – τρομπετίστας) υποδύονται τους ρόλους των ανθρώπων που συνάντησε ο Χιλιαεννιακόσια όσα χρόνια έζησε αποκλειστικά μέσα στο πλοίο. Το πλοίο που τον γέννησε, τον μεγάλωσε, τον σκότωσε.

Η αφήγηση ξετυλίγεται μέσα από αντιθέσεις σε μία διαρκή μετάβαση απ’ τη θάλασσα στη στεριά κι απ’ τη στεριά στη θάλασσα συνδυάζοντας το γέλιο με τη συγκίνηση, τη χαρά με τη νοσταλγία, το ανθρώπινο με το μεταφυσικό, το πραγματικό με το φανταστικό. Όπως ακριβώς συμβαίνει στην ίδια τη ζωή.

Χρήστος Θηβαίος – Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου – Κυριακή 28 Ιουλίου
Ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος μετά την περσινή
συνεργασία του με την Ορχήστρα Δωματίου του Loutraki Festival που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στους καλλιτέχνες, όσο και στο κοινό συμπράττει με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων για μια μοναδική συναυλία!

Αγαπημένα τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο του τραγουδιστή αλλά και έργα από όλο το φάσμα της ελληνικής σκηνής σε μια συναυλία που θα σας μείνει αξέχαστη!