Τρ. Απρ 16th, 2024

Ξυλόκαστρο: Τελετή βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης από γονείς, καθηγητές, μαθητές,  φίλους και συγγενείς, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή βράβευσης, από τον Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης και το ΝΠΔΔ «Ηλίας Κατσούλης» , των επιτυχόντων στα Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και Σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, στο θέατρο Άγγελος Σικελιανός. 

Χθεσινοί μαθητές, σημερινοί φοιτητές,  παρέλαβαν την τιμητική βράβευση, που ετοίμασε ο Δήμος για αυτούς, ανάμεσα στους γονείς και στα αγαπημένα τους πρόσωπα, με χαρά και ικανοποίηση, γιατί τα όνειρα τους και οι στόχοι τους, αρχίζουν να υλοποιούνται. Όλοι εμείς τους συνοδεύσαμε με τις ευχές και το χειροκρότημα μας.

Την εκδήλωση τίμησαν εκπρόσωποι της πολιτικής και τοπικής  ηγεσίας. Ο Υφυπουργός  Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Χρίστος Δήμας, οι Βουλευτές κ. Κώστας Κόλλιας, κ. Γιώργος Ψυχογιός, η  Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Κορινθίας κ. Αθηνά Κόρκα, οι Αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου κ. Αναστάσιος Γκιολής, κ. Χάρης Βυτινιώτης, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης κ. Βλάσιος Τσιώτος, οι  Αντιδήμαρχοι κ. Ελίνα Μενούνου, κ. Αναστάσιος Λόντος ,κ. Σπύρος Αποστολόπουλος, κ. Ανδρέας Καραβάς, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ηλίας Κατσούλης» κ. Γιάννης Σκέρος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, η πρώην Αντινομάρχης  κ. Άννα  Κοντονή, με μεγάλη προσφορά στον Δήμο μας, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων  του Δήμου μας.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τα Σχήματα του Ωδείου του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος. Απολαύσαμε τρία μουσικά σχήματα του Ωδείου και διαπιστώσαμε την εξαιρετική δουλειά που κάνει το ίδρυμα με τους 26 εκπληκτικούς δασκάλους του, τους 200 μαθητές του και την πρόεδρό του κ. Μαρία Χρισταρά, που τίμησε τη βραδιά και μίλησε με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια  για το Ξυλόκαστρο αλλά και για τα παιδιά που ανοίγονται μπροστά τους οι δρόμοι της επιστήμης που πέτυχαν.

Συγχαρητήρια στους νέους φοιτητές του Δήμου μας.