Σα. Απρ 20th, 2024

Ολοκλήρωσε ο Παμβοχαϊκός τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ολοκλήρωσαν οι ομάδες Ανδρών και Γυναικών του Παμβοχαϊκού τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για τη φετινή αθλητική σεζόν. Επ’ ευκαιρία του γεγονότος ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Δαληβίγκας έκανε έναν σύντομο απολογισμό και εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου αναφέρει: «Μία ακόμα αθλητική σεζόν έφτασε στο τέλος της για Άνδρες & Γυναίκες. Μία σεζόν γεμάτη χαρές, συγκινήσεις ,ανατροπές ,εντάσεις. Το Αντρικό τμήμα κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Β’Εθνικής ΕΣΠΕΠ αφού στην Α’ φάση των play-offs έχασε με 3-2 στις νίκες από την ομάδα της Πάτρας με αποτέλεσμα την 3η θέση. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που έδωσαν όλο τους το είναι για την φετινή σεζόν καθώς & τους προπονητές κο Βαρδή και κο Φελέκη.

Το Γυναικείο κατέκτησε την 5η θέση του πρωταθλήματος όπου η ομάδα πλαισιώνεται κυρίως από κορίτσια δικά μας που προήλθαν από τις ακαδημίες μας. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες & τον προπονητή μας κο Παπασιδέρη.

Μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά ήταν για τις Νεάνιδες μας με την κατάκτηση τόσο της 4ης θέσης στο Πελοποννησιακό πρωτάθλημα όσο φυσικά την κατάκτηση της 1ης θέσης & το Χρυσό μετάλλιο σε πανελλήνιο τουρνουά . Εύγε σε όλους τους συντελεστές.

Μία ακόμη επίτευξη του συλλόγου μας ήταν η δημιουργία του τμήματος των Παμπαίδων -Παίδων όπου για μερικά χρόνια δεν υπήρχε. Συμμετείχαν αυτές τις μέρες με επιτυχία στο τουρνουά στο Λουτράκι με πολύ καλές επιδόσεις. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο & το ΝΠΔΔ Ανέλιξη για την στήριξη τους σε όλα τα τμήματα μας.

Αγωνιστικά & Αναπτυξιακά ενώ έρχονται αθλητικές διοργανώσεις εντός καλοκαιριού σε συνεργασία με τον Δήμο. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας. Για τους Άνδρες μας ,τους κεντρικούς χορηγούς, τις εταιρίες MOTOR OIL ,ΛΑΡΣΙΝΟΣ ,ΚΤΕΟ ΠΙΤΣΑΚΗΣ, TIKUN ,ELEDIM ,NOUVELLE & για τις γυναίκες τον κεντρικό χορηγό την εταιρία ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε Ευχαριστούμε θερμά τον χορηγό επικοινωνίας, την ΓΝΩΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, τα κανάλια KorinthosTV , Korinthos News -Break FM για την προβολή της ομάδας μας καθώς και το Artifact.

Όμως, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο ,σε όλους εσάς που αγκαλιάσατε & στηρίξατε την φετινή προσπάθεια. Ήσασταν ο 7ος παίκτης. Ραντεβού στα γήπεδα λοιπόν τον Οκτώβρη.. Μέχρι τότε θα ξανά βρεθούμε στο 2o Vrachati Run αλλά & στη παραλία με τις διοργανώσεις που έρχονται…», καταλήγει ο πρόεδρος, Παναγιώτης Δαληβίγκας