Πα. Απρ 19th, 2024

Ομάδες ΔΙ.ΑΣ.: Παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα και σώζουν ζωές άλλων, για 900 ευρώ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ομάδες ΔΙ.ΑΣ.: Παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα και σώζουν ζωές άλλων, για 900 ευρώ

Την επικινδυνότητα του επαγγέλματος του αστυνομικού και κυρίως των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετούν στις ομάδες ΔΙΑΣ επεσήμανε σε συνέντευξή του στον planetwebradio.gr ο β’ αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, ο οποίος επίσης υπηρετεί επί 12 χρόνια στη ΔΙΑΣ, Γιάννης Τυπάλδος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ανατολικά» και στον Κώστα Τσαπάκη ο κ. Τυπάλδος αναφέρθηκε σε δύο πρόσφατα περιστατικά – ένα στη Γλυφάδα και ένα στο Κίτσι Κορωπίου – τα οποία καταδεικνύουν το μέγεθος της προσφοράς αλλά και των κινδύνων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί του σε καθημερινή βάση.

Παράλληλα τόνισε ότι μπορεί να έχει βελτιωθεί η υλικοτεχνική υποδομή και τα μέσα που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, όμως η πολιτική ηγεσία δεν δείχνει να συμμερίζεται τη δύσκολη καθημερινότητά τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι εργάζονται ακόμη και συνεχόμενες νύχτες και πολύ παραπάνω από τα ωράριά τους, όμως οι μισθοί δεν ξεπερνούν τα 900 με 950 ευρώ τον μήνα, συμπλήρωσε ο κ. Τυπάλδος.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την εξαιρετική συνέντευξη που παραχώρησε στον planetwebradio.gr ο β’ αντιπρόεδρος της ΕΑΥΝΑΑ, Γιάννης Τυπάλδος: