Κυ. Απρ 28th, 2024

«Οργώνουν» την Αττική για ένα ίχνος του Θάνου (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Την μυστηριώδη εξαφάνιση του Θάνου Χαρικιόπουλου ερεύνησε το «Τούνελ», την πρώτη Παρασκευή του Δεκέμβρη.

H κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο παζάρι του Ελαιώνα για μια αυτοψία στο χώρο που χάθηκε ο 27χρονος γεωπόνος, το πρωί του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου.Είχε πάει με τον πατέρα του για μια βόλτα και ξαφνικά του άφησε το τσαντάκι με τα προσωπικά του αντικείμενα και απομακρύνθηκε τρέχοντας. Από εκείνη την μέρα συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι ψάχνουν παντού για κάποιο ίχνος του.

Στην Θεσσαλονίκη που ζούσε και εργαζόταν ως ντελιβεράς, έγινε μάρτυρας άθελά του ενός σοβαρού περιστατικού με συνάδελφό του και οδηγό ταξί που διαπληκτίστηκαν. Τον κάλεσαν να καταθέσει και από τότε φαίνεται πως κάποιος τον τρομοκρατούσε και ήταν πιεσμένος.Πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή από τα Κτελ Κηφισού ζωντάνεψε την ελπίδα στην οικογένεια του νεαρού.Από το σουβλατζίδικο που βρίσκεται σε αυτό το χώρο, επιβεβαίωσαν την πληροφορία τηλεθεατών ότι το παιδί που έφαγε εκεί, πρέπει να ήταν ο Θάνος.

Η μονάδα εξωτερικών ερευνών του Τούνελ μαζί με συγγενείς του αγνοούμενου αλλά και αστυνομικούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εκπομπής, συνέχισαν τις έρευνες μες στην νύχτα στις γύρω περιοχές χωρίς όμως αποτέλεσμα. «Μου έδωσε το τσαντάκι του και έφυγε»Ο πατέρας του Θάνου Χαρικιόπουλου μίλησε στην εκπομπή από τον τόπο που χάθηκε.

«Βρισκόμαστε εδώ που είναι η πάροδος της Αγίας Άννης. Ήταν η ώρα 11 παρά τέταρτο το πρωί και ο δρόμος ήταν γεμάτος από κόσμο. Το τσαντάκι αυτό που κρατάω είναι δικό του. Μου το πέρασε στο λαιμό, μου είπε «σε αγαπώ» και έφυγε. Μέχρι να φτάσω προς τα εκεί που έτρεξε, είχε εξαφανιστεί.».Όπως αναφέρει ο πατέρας του αγνοούμενου, προσπάθησε να τον εντοπίσει, κάνοντας βόλτα εκεί γύρω με το μηχανάκι και ρωτώντας τους περαστικούς. Έψαξε την περιοχή αλλά δεν κατάφερε να τον βρει. «Κανείς να μην περάσει, όσα περνάμε εμείς. Δεν έχω ύπνο, όλο αυτό σκέφτομαι. Που να’ναι, που να ζει;», καταλήγει ο πατέρας του.

«Ήταν μάρτυρας σε ένα σοβαρό επεισόδιο που τον φόβισε…»

Κρατώντας τις φωτογραφίες του αγνοούμενου γιου του, ρωτούσε κατοίκους και εργαζόμενους στην περιοχή μήπως τον έχουν δει. «Φοβόταν ότι κάποιος θα τον σκοτώσει. Ήταν μάρτυρας σε ένα επεισόδιο και τον είχε τρομοκρατήσει. Βρισκόταν μαζί με έναν συνάδελφο του ντελιβερά από παλιότερα και πίσω τους ένας οδηγός ταξί. Ο ταξιτζής χτύπησε τον φίλο του και τον έριξε στο έδαφος…», σύμφωνα με τα όσα του είχε πει ο γιος του. «Φίλος και συμφοιτητής του με ειδοποίησε ότι πριν λίγες μέρες ήταν ενεργό το ίνσταγκραμ που έχει. Δεν ξέρω αν ήταν ο ίδιος…»

«Θέλω ένα σημάδι από την ζωή του..»

Στο «Τούνελ» μίλησε και η μητέρα του Θάνου Χαρικιόπουλου, 27 χρόνων, που εξαφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου στο παζάρι του Ελαιώνα Αττικής «Ακούω στον ύπνο μου κουδούνι και πετάγομαι…», λέει συγκινημένη.Αναφέρει πως επρόκειτο να μετακομίσει στο σπίτι της στην Κόρινθο και τα πράγματά του είναι ήδη εκεί. Έχει μαζί της μόνιμα το κινητό του τηλέφωνο μήπως φτάσει κάποια πληροφορία.«Υπήρξαν κάποιες κλήσεις από απόκρυψη. Πιστεύω ότι ήταν ο Θάνος αλλά δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε. Πονάω αβάσταχτα. Στείλε μου ένα μήνυμα παιδί μου. Είμαι καλά. Ένα σημάδι θέλω μόνο…», λέει απευθυνόμενη στον γιο της σε περίπτωση που την ακούει

Πηγή: anikolouli.gr