Σα. Απρ 27th, 2024

Ο Αντιδήμαρχος Κορινθίων Γιάννης Τσάκωνας στην 1η Συνάντηση εργασίας με θέμα την «Συνέχιση Κέντρων Κοινότητας» του Πρόγραμματος «Πελοπόννησος 2021-2027» (εικόνες)

Κοινοποίηση ειδήσεων
  • Ο κύριος Τσάκωνας από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορινθίων, στοχεύει στην προώθηση της πρόνοιας και της ευημερίας των πολιτών του Δήμου.

Στην 1η Συνάντηση εργασίας με θέμα την «Συνέχιση Κέντρων Κοινότητας» του Πρόγραμματος «Πελοπόννησος 2021-2027» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Δημήτριου Πτωχού, συμμετείχε ο Γιάννης Τσάκωνας, ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος.

Μεταξύ άλλων, παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αναστάσιος Γκιολής και ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος , Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι του συνόλου των Δήμων της Πελοποννήσου.

Εκ μέρους του Δήμου Κορινθίων κατατέθηκαν σημαντικές προτάσεις αναβάθμισης και ανάπτυξης του υφιστάμενου Κέντρου Κοινότητας και της Κινητής Μονάδας, με σκοπό το όφελος των πολιτών που εξυπηρετούνται να αυξηθεί, τόσο σε αριθμό ωφελουμένων, όσο και σε αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στόχος του Δήμου Κορινθίων παραμένει η ουσιαστική ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ένταξης ευπαθών και ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.