Πα. Μάι 10th, 2024

Ο Γιάννης Μυττάς στην Συμμαχία Νέων Σικυωνίων

Κοινοποίηση ειδήσεων

Την εμπιστοσύνη και την στήριξή του στην Συμμαχία Νέων Σικυωνίων ανανεώνει ένας πολύπειρος και δραστήριος άνδρας με πολλά χρόνια προσφοράς στα κοινά: Ο Γιάννης Μυττάς.

Ο Γιάννης γεννήθηκε στο Σούλι το 1969. Μεγάλωσε στο Σούλι όπου τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο και στην συνέχεια στο Κιάτο όπου ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο. Με το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων το 1991 εισήλθε στο Αστυνομικό Σώμα το οποίο υπηρέτησε με αυταπάρνηση και υψηλή αίσθηση καθήκοντος μέχρι το 2021.
Η πορεία του στην αυτοδιοίκηση ξεκίνησε την περίοδο 2006-2010 όταν εκλέχθηκε Πρόεδρος της Κοινότητας Σουλίου. Κατόπιν, το 2014 ένωσε τις δυνάμεις του με την Συμμαχία Νέων Σικυωνίων και εκλέχθηκε δημοτικός Σύμβουλος Σικυωνίων, θέση την οποία του επιφυλάσσει ο σικυώνιος λαός με την ψήφο του ανελλιπώς μέχρι και σήμερα.
Από το 2014 μέχρι και σήμερα υπηρέτησε τον δήμο Σικυωνίων από διάφορες θέσεις ευθύνης: Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος, Πρωτογενούς τομέα και Καθημερινότητας.

Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος με βαθιά αίσθηση καθήκοντος και μεγάλη διάθεση προσφοράς στα κοινά και στην αυτοδιοίκηση. Στηρίζει με πάθος το όραμα της Συμμαχίας Νέων Σικυωνίων και τον διαρκή αγώνα για την αναπτυξιακή πορεία του δήμου Σικυωνίων.
Όπως λέει και ο ίδιος: «η αυτοδιοίκηση είναι η υψηλότερη μορφή προσφοράς στον τόπο μας, γιατί με πραγματική δουλειά και μεράκι μπορούμε να οικοδομήσουμε το μέλλον που μας αξίζει, το μέλλον που ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας. Στο πρόσωπο του δημάρχου Σπύρου Σταματόπουλου» υπογραμμίζει, «δεν βρήκα απλώς έναν εξαιρετικό αυτοδιοικητικό συνεργάτη, τον πλέον κατάλληλο για δήμαρχο αυτού του τόπου, αλλά έναν φίλο και συνοδοιπόρο και πλέον μας ενώνουν δεσμοί που υπερβαίνουν μια απλή συνεργασία και βασίζονται στην εμπιστοσύνη και τον αλληλοσεβασμό».

Γιάννη, η παρουσία σου στην Συμμαχία Νέων Σικυωνίων είναι τιμή, ευθύνη και μεγάλη χαρά. Η ανιδιοτελής προσφορά, η όρεξή σου για δουλειά και το μεράκι σου για τον τόπο μας είναι τα εχέγγυα για να συνεχίσουμε μπροστά με σιγουριά! Καλώς βρεθήκαμε και πάλι στην κοινή προσπάθεια! Καλό αγώνα και καλή επιτυχία!