Δε. Μάι 6th, 2024

Ο Γιάννης Τσάκωνας υποψήφιος με το συνδυασμό του Νίκου Σταυρέλη

Κοινοποίηση ειδήσεων

“Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνω την υποψηφιότητα ενός νέου και δραστήριου ανθρώπου με την παράταξή μας, τη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές”, δήλωσε ο Νίκος Σταυρέλης.

Ο Γιάννης Τσάκωνας γεννήθηκε το 1983 και κατάγεται από τα Αθίκια. Σπούδασε μαγειρική τέχνη αλλά η ανησυχία του για εξέλιξη τον έστειλε να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΔΙΕΚ Κορίνθου και ύστερα κατέστη πτυχιούχος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

 Συνέχισε τις σπουδές του αποκτώντας μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημόσιων Οργανισμών και Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και ομιλεί την Αγγλική γλώσσα. Μετά τον ιδιωτικό τομέα, εργάστηκε στο Δήμο Βέλου-Βόχας μέσω διαδικασιών ΑΣΕΠ όπου επί 17 συναπτά έτη προσέφερε τις υπηρεσίες του στο ΝΠΔΔ «ΑΝΕΛΙΞΗ» του Δήμου Βέλου Βόχας σε θέση Διοικητικού υπαλλήλου κατέχοντας τη θέση του Αναπληρωτή Προϊσταμένου Διοικητικών-Οικονομικών Υπηρεσιών.

Σήμερα είναι υπάλληλος του Δήμου Κορινθίων προσφέροντας τις υπηρεσίες του στο Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής. Από 23/2/23 κατέχει τη τιμητική θέση του Αντιπροέδρου του Νοσοκομείου Κορίνθου και από τον Ιούλιο 2021 είναι μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Κορινθίας. Έχει διατελέσει ταμίας και γενικός γραμματέας του Α.Π.Σ.

«Ο ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ». Συντάσσεται στην προσπάθεια του υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Σταυρέλη για ένα Δήμο καλύτερο με προτεραιότητα τους δημότες του. Είναι έγγαμος με τη Γεωργία Βαρδουνιώτη με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Ο Γιάννης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Σαρωνικού.