Σα. Ιούλ 6th, 2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έρχεται στην Κόρινθο για το LOUX GNC 3on3

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο LOUX GNC 3on3 | ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2024!

Αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες της χώρας μας στον αθλητικό χώρο και φυσικά έναν από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές όλων των εποχών.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, επίτιμος προσκεκλημένος, του Δημάρχου Κορινθίων, Νίκου Σταυρέλη και του GNC 3on3, θα δώσει το “παρών” LOUX GNC 3on3 | ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2024 και θα τιμηθεί από τους διοργανωτές για την προσφορά του στον αθλητισμό.

Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και αναγνωρισμένους Έλληνες προπονητές μπάσκετ. Έχει διακριθεί σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, με αξιοσημείωτες επιτυχίες και τίτλους, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.Πέρα από τις επιτυχίες του στα γήπεδα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι γνωστός για τον ήθος και την επαγγελματικότητά του. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπά το άθλημα και εργάζεται σκληρά για την ανάπτυξή του, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.Η προσφορά του στο μπάσκετ είναι αναμφισβήτητη. Με τις επιτυχίες του έχει γράψει ιστορία, ενώ με την προσωπικότητά του έχει κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό συναδέλφων και αθλητών.