Δε. Μάι 6th, 2024

Ο γνωστός δικηγόρος Αγγελής Πετρόπουλος υποψήφιος με την “Συμμαχία Πολιτών” του Βασίλη Νανόπουλου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Αγγελής Πετρόπουλος είναι γνωστός μάχιμος δικηγόρος στην πόλη της Κορίνθου και αγαπητός στους συμπολίτες μας, γνωστός για την ευγένεια, το ήθος και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνουν.

Συμμετέχει για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» του νυν Δημάρχου Βασιλείου Νανόπουλου.

Παρότι δεν είναι γέννημα θρέμμα του δήμου Κορινθίων, καθώς γεννήθηκε στο Περδικονέρι Αρκαδίας, είναι δημότης και μόνιμος κάτοικος Κορίνθου τα τελευταία 37 χρόνια και νιώθει τον δήμο σαν τόπο του.

Είναι έγγαμος με την Ασπασία Γιαννοπούλου, συνταξιούχο δικηγόρο, και πατέρας δύο παιδιών, της Άννας και του Γιάννη, επίσης δικηγόρων, με τους οποίους διατηρούν από κοινού δικηγορικό γραφείο στην Κόρινθο.Αδελφός του είναι ο αείμνηστος Νικόλαος Πετρόπουλος, υπάλληλος του ΟΣΕ και ιστορικό στέλεχος του εργατικού και συνδικαλιστικού κινήματος με πολυετή και πολυσχιδή δράση στο χώρο της αυτοδιοίκησης.

Ως επιτυχημένος δικηγόρος, έχει όλα τα εχέγγυα για να εκπροσωπήσει με σοβαρότητα, κατάρτιση και υπευθυνότητα τους συμπολίτες του, με τους οποίους έχει καθημερινή επαφή και γνωρίζει τις ανάγκες τους.

Πρόκειται για μια αξιόλογη υποψηφιότητα που είχε ανάγκη ο Δήμος Κορινθίων.