Τρ. Απρ 16th, 2024

Ο ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ»

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εν όψει των Εορτών του Πάσχα, ο Κορίνθιος Επιχειρηματίας και ευεργέτης της Ι. Μητροπόλεως μας κ. Ευάγγελος Παπαϊωάννου για ακόμη μια φορά κατέστη αρωγός και συμπαραστάτης στην σημαντική φιλανθρωπική προσπάθεια, που καταβάλλει η Ι. Μητρόπολή μας μέσω της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», προσφέροντας χθες Μ. Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022, μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας για την άμεση ανακούφιση των 1.200 τροφίμων του Ιδρύματος.

Ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας τον κ. Ευάγγελο Παπαϊωάννου για την συνεχή, έμπρακτη στήριξη του στο έργο της Ι. Μητροπόλεως μας και της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ»ευελπιστούμε η πράξη του να βρει και άλλους μιμητές και ευχόμαστε σε αυτόν και την οικογένεια του «Καλή Ανάσταση»!

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 2022 ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» 2 ΤΟΝΝΟΙ ΚΡΕΑΤΑ &

7 ΤΟΝΝΟΙ ΤΡΟΦΙΜΑ

Σε λίγες ημέρες θα εορτάσουμε αισίως την Ανάσταση του Κυρίου μας. Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», έχοντας πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για την μη διάδοση του ιούcovid-19, διένειμεγια την επερχόμενη εορτή του Πάσχα, από την 1ηMαρτίου 2022έως και την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2022, δύο(2) τόννους κρέατα και κοτόπουλα και επτά(7) τόννους τρόφιμα, ώστε κι εφέτος οι πάσχοντες και αναξιοπαθούντες αδελφοί μας, που φτάνουν τα 1.200 άτομα στην περιοχή της Κορινθίας, να αισθανθούν ότι η «μάνα» Εκκλησία ιδιαίτερα τούτες τις δύσκολες μέρες ενδιαφέρεται γι’ αυτούς και δεν τους εγκατέλειψε μόνους.

Εκτός από την Ένωση Εφοπλιστών «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΗ», που κάθε μήνα μας προσφέρει 92 κουτιά με τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης, τις Ενορίες της πόλεως της Κορίνθου, ιδιώτες εκ της πόλεως μας, η Ιερά Βασιλική και Πατριαρχική Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, και η Κορινθιακή Εταιρία «ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Επροσήλθαναρωγοί στην σημαντική φιλανθρωπική προσπάθεια που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολή μας

Οι υπεύθυνοι Ιερείς και οι εθελοντές της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ»,που διακονήσαμεκι εφέτος την συγκέντρωσητων προσφορών και την αξιοκρατική διανομή τους στους έχοντες την ανάγκη, αισθανόμαστε την ιερή υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους ανωτέρω για την αγάπη τους και την έμπρακτη στήριξη τους στο μεγάλο έργο της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ», ώστε κατ’ αυτόν τον τρόπο να πραγματοποιείται και η προτροπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου«κανείς πεινασμένος στην Κορινθία μας», ιδιαιτέρως δε τις Άγιες Μέρες του Πάσχα.Ευχόμαστε δε, σε όλο τον κόσμο «Καλή Ανάσταση», και υγεία προσωπική και οικογενειακή!