Τε. Μάι 1st, 2024

Ο Μανούσος Μανουσάκης και ο Δημήτρης Μπίτζιος για το Ανοιχτό Θέατρο “Ειρήνη Παπά” στο Χιλιομόδι Κορινθίας (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στην κάμερα του korinthostv.gr παραχώρησαν συνέντευξη ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών, κ. Μανούσος Μανουσάκης και ο αντιδήμαρχος Κορινθίων κ. Δημήτρης Μπίτζιος.

Στο σημαντικό έργο δημιουργίας του Ανοιχτού Θεάτρου “Ειρήνη Παπά” στο Χιλιομόδι Κορινθίας, αναφέρθηκε ο γνωστός σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης.

Ο κ. Μανουσάκης τόνισε πως ήταν μια επιθυμία και ένα όνειρο ετών, της σπουδαίας ηθοποιού Ειρήνης Παπά, το οποίο υλοποιήθηκε έπειτα από ενέργειες του Αντιδημάρχου Κορινθίων κ.Δημήτρη Μπίτζιου.

Ο Μανούσος Μανουσάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις επιτυχημένες παραστάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τον τελευταίο έναν χρόνο στο Ανοιχτό θέατρο “Ειρήνη Παπά”, αλλά και στην αθρόα προσέλευση του κόσμου.

Με τη σειρά του, ο Αντιδήμαρχος Κορινθίων κ. Δημήτρης Μπίτζιος, ευχαρίστησε τον Μανούσο Μανουσάκη, ενώ υπογράμμισε πως επιθυμούσε τη δημιουργία του ανοιχτού θεάτρου προς τιμή της της Ειρήνης Παπά, καθώς η ίδια τίμησε το Χιλιομόδι, μιας και αναφερόταν συνεχώς σε αυτό.

Σήμερα, Σάββατο 26 Αυγούστου, η «Μήδεια» του Ευριπίδη, ένα διαχρονικό σύμβολο της αιώνιας μάχης ανάμεσα στα δύο φύλα, έρχεται στο Ανοιχτό Θέατρο “Ειρήνη Παπά” , σε μια μοναδική παράσταση που θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, όσοι το επιθυμούν.