Τε. Μάι 8th, 2024

Ο «ΠΗΓΑΣΟΣ» τίμησε τους Πρωταθλητές Ελλάδος στο μπιλιάρδο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε μια τιμητική βραδιά το βράδυ του Σαββάτου 30/09/2023 στην αγωνιστική του έδρα, το ΔΣ του Σωματείου μπιλιάρδου «ΠΗΓΑΣΟΣ» τίμησε με τιμητικές πλακέτες, τους αθλητές που διέπρεψαν στα Πρωταθλήματα Ελλάδος όλων των κατηγοριών.

Η βραδιά ξεκίνησε με την εισαγωγική ομιλία του Προέδρου του Σωματείου κ. Σωτήρη Ηλιόπουλου, ο οποίος έκανε έναν μικρό απολογισμό της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς και έθεσε τους αγωνιστικούς στόχους του 2024.

Ακολούθησε η βράβευση πρώτα της ομάδας που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην Γ κατηγορία τρίσποντου μπιλιάρδου από τον Γραμματέα του Σωματείου Κ. Σταύρο Μεθενίτη.

Στη συνέχεια ο πρώην αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Ιωάννης Καρασσάβας, λαμβάνοντας τον λόγο, τόνισε ότι η πολιτεία θα εξακολουθήσει, όπως οφείλει. να είναι στο πλευρό όλων των αθλητών που πρωταγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Στην συνέχεια,  βράβευσε τον αθλητή Δημήτρη Μούτσο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην Β κατηγορία τρίσποντου μπιλιάρδου, αλλά και τον αθλητή Χρήστο Βαζούρα για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ελεύθερου μπιλιάρδου.

Στην σημαντικότερη στιγμή της βραδιάς, ανακοινώθηκε απο τον Πρόεδρο του σωματείου, η προκήρυξη ενός Πανελλήνιου τουρνουά μπιλιάρδου με φιλανθρωπικό σκοπό. Το τουρνουά θα διοργανώνεται κάθε Δεκέμβριο, οι παίκτες το σωματείο και οι χορηγοί, θα προσφέρουν όλα τα έσοδα, σε ίδρυμα της περιφέρειας της Κορινθίας.

Το τουρνουά αυτό θα φέρει το όνομα «Δημήτρης Μούτσος», προς τιμή του ανθρώπου που αποτέλεσε τον κύριο εμπνευστή την δεκαετία του 80 και του 90, αλλά αποτελεί ακόμα και σήμερα (σ.σ. είναι ένας απο τους αθλητές που βραβεύθηκαν) αναπόσπαστο κομμάτι του μπιλιάρδου στην περιφέρεια της Κορινθίας.