Σα. Απρ 27th, 2024

Πάτρα: Επέστρεψε σπίτι και βρήκε τη γυναίκα του νεκρή δίπλα στο 4χρονο παιδί τους

Κοινοποίηση ειδήσεων

Λύνεται το μυστήριο με τον θάνατο της νεαρής μητέρας στην Πάτρα. Η αστυνομία απέκλεισε το σπίτι από την πρώτη στιγμή και πλέον έχει καταλήξει σε συμπεράσματα για τη νεαρή μητέρα που ξεψύχησε…

Σε παθολογικά αίτια αποδίδεται, σύμφωνα με νέα στοιχεία, ο θάνατος της νεαρής μητέρας που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα που έμενε στην Πάτρα. Οι αστυνομικοί αρχικά δεν είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η έρευνα που έκαναν όμως στο διαμέρισμα, τους έκανε να αποκλείσουν τόσο αυτό το ενδεχόμενο όσο και εκείνο για ένα πιθανό δυστύχημα. Η άτυχη νεαρή μητέρα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 08:00, την άτυχη 38χρονη εντόπισε νεκρή ο σύζυγός της μέσα στο διαμέρισμα που έμενε με το ανήλικο παιδί της, στην οδό Λούρου στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα.

Ο σύζυγος της 38χρονης που πέθανε στην Πάτρα είναι ταξιτζής και έλειπε από το σπίτι τη νύχτα. Όταν επέστρεψε βρήκε τη γυναίκα νεκρή και ειδοποίησε την αστυνομία και ασθενοφόρο. Το 4χρονο παιδί τους βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και πλέον είναι κοντά σε στενά συγγενικά του πρόσωπα, που προσπαθούν να το στηρίξουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος της 38χροης μητέρας οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Στο σημείο έχει κληθεί Iατροδικαστής και οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πηγή: newsit.gr