Πα. Ιούν 28th, 2024

Πάτρα: Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και πέντε τραυματίες

Κοινοποίηση ειδήσεων

Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στο 18ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Αλισσού της Αχαΐας, στο τμήμα μεταξύ Πάτρας και Κάτω Αχαΐας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Αστυνομία, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν συγκρούστηκαν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δύο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα και ένα φορτηγό που μετέφερε κολώνες ηλεκτροφωτισμού.

Αμέσως μετά την σύγκρουση έσπευσαν στο σημείο 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, όπου απεγκλώβισαν, χωρίς τις αισθήσεις τους, έναν 80χρονο, που οδηγούσε το ένα από τα δύο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα και μία 66χρονη που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, ο 80χρονος και η 66χρονη διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό τους.

Επίσης, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τραυματισμένους πέντε άνδρες, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, τρεις τραυματισμένοι απεγκλωβίστηκαν από το φορτηγό, ένας ακόμη τραυματίας απεγκλωβίστηκε από το ΙΧ που οδηγούσε ο 80χρονος, ενώ ο πέμπτος τραυματίας απεγκλωβίστηκε από το δεύτερο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Πατρών.