Πα. Μαρ 29th, 2024

Πάτρα: 27χρονος μαχαίρωσε την 19χρονη πρώην σύντροφό του μετά από καβγά

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πάτρα, όταν ένας 27χρονος επιτέθηκε στη 19χρονη πρώην σύντροφό του και τη μαχαίρωσε.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 12 το βράδυ, στο σπίτι του θύματος στην περιοχή της Αγυιάς. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο νεαρός άνδρας είχε έντονο διαπληκτισμό με την κοπέλα και πάνω στον καβγά την μαχαίρωσε. Στη συνέχεια την μετέφερε ο ίδιος, μαζί με την αδερφή της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και μετά από περίπου δύο ώρες, ο 27χρονος συνελήφθη κοντά στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου. Ο νεαρός άνδρας θα περάσει σήμερα το κατώφλι του εισαγγελέα αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Η 19χρονη, η οποία φέρει τραύματα στην κοιλιακής της χώρα, είναι φοιτήτρια από το Μεσολόγγι, ενώ στην Πάτρα έχουν φτάσει και οι γονείς της κοπέλας που ειδοποιήθηκαν τα ξημερώματα για το συμβάν. Οι έρευνες για τα ακριβή αίτια του συμβάντος βρίσκονται σε εξέλιξη.