Σα. Απρ 27th, 2024

Πέθανε τρεις μέρες πριν γεννήσει η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Την τελευταία της πνοή άφησε η δημοσιογράφος του πολιτιστικού ρεπορτάζ Ίσμα Τουλάτου, σκορπίζοντας θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο.

Η Ίσμα Τουλάτου είχε σπουδάσει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είχε εργαστεί μεταξύ άλλων στο Βήμα, την Athens Voice, αλλά και στο iefimerida.gr καλύπτοντας το πολιτιστικό ρεπορτάζ.

Την τραγική είδηση γνωστοποίησε η Ioanna Moro στα κοινωνικά δίκτυα, με την ακόλουθη δημοσίευση: «Σοκ και απέραντη θλίψη για τον αναπάντεχο θάνατο της συναδέλφου Ίσμας Τουλάτου, που θα γεννούσε σε τρεις ημέρες το μονάκριβο μωρό της. Ανείπωτη τραγωδία. Κουράγιο στους οικείους της και θερμά συλλυπητήρια».

«Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα. Αντίο κορίτσι μας γλυκό κι ευγενικό. Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα. Υποκλίνομαι στη δύναμή σου καρδούλα μου! Αντίο κορίτσι μου! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό», έγραψε επίσης η δημοσιογράφος Ελένη Σπανοπούλου.

Πηγή: iefimerida.gr