Τε. Απρ 24th, 2024

Πέλοπας Κιάτου: O Γιάννης Τουργέλης απέκρουσε πέναλτι και κράτησε τη νίκη της ομάδας του

Κοινοποίηση ειδήσεων

O Γιάννης Τουργέλης αποδείχθηκε ακόμα πιο πολύτιμος για την ομάδα του Πέλοπα Κιάτου μετά την απόκρουση πέναλτι, και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τερματοφύλακες της Super League.

Παιχνίδι “γκραν γκινιόλ” στο Κιάτο με νικήτρια την ομάδα του Πέλοπα στις καθυστερήσεις.

Η ομάδα του Τενεάτη προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο από μια φάση στην οποία δεν δόθηκε φάουλ υπέρ του Πέλοπα και στην εξέλιξή της από εμφανή θέση οφσάιντ μπήκε το γκολ των φιλοξενούμενων. Με την κατοχή 90 – 10 υπέρ της ομάδας μας δεν κατέστη δυνατόν να έρθει η ισοφάριση στο ημίχρονο. Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο με την ομάδα μας να έχει εγκατασταθεί στην αντίπαλη περιοχή και να σφυροκοπά τον αντίπαλο χωρίς ωστόσο η υπεροχή να μετουσιώνεται σε γκολ. Στο 75′ όμως σε μια επέλαση από αριστερά του Τουμπανάκη έγινε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ζάρκος.

Ο εμπειρότατος προπονητής της ομάδας του Πέλοπα Γ. Βορινιώτης αλλάζοντας το σύστημα σε 3-5-2 έδωσε νέα πνοή στην ομάδα και κόντρα στη ροή του αγώνα στο 92′ καταλογίστηκε πέναλτι εις βάρος του Πέλοπα το οποίο απέκρουσε ο N. Τουργέλης.

Μένοντας περίπου 2′ από τις καθυστερήσεις να λήξει ο αγώνας σε μια επέλαση του Ζάρκου έδωσε την κατάλληλη στιγμή τη μπάλα στον Πέτρου ο οποίος με εύστοχο πλασέ έκανε το 2-1 μέσα σε κλίμα πανηγυρισμών με το γήπεδο να έχει πάρει φωτιά.