Δε. Μάι 6th, 2024

Παγώνα Κεφαλλινού: Μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα υποψήφια με τη “Συμμαχία Πολιτών” του Βασίλη Νανόπουλου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η Παγώνα Κεφαλλινού, μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα στο πλευρό του επικεφαλής του συνδυασμού “Συμμαχία Πολιτών” του Βασίλη Νανόπουλου, ως υποψήφια τοπική σύμβουλος στη Δ.Ε Κορίνθου.

Η δήλωση υποψηφιότητάς της:

  • Έχοντας γεννηθεί μεγαλώσει και ζήσει όλη μου τη ζωή στην Κόρινθο, όσες και όσοι με γνωρίζετε, με ξέρετε για την εργατικότητα, τη μαχητικότητα και την ακεραιότητά που με διακρίνει. Αφού πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις σαν εργαζόμενη μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας και πλέον είμαι μια ευτυχισμένη Γιαγιά δύο υπέροχων παιδιών, πιστεύω πως ήρθε η ώρα να στρέψω την προσοχή μου, όλη μου την αγάπη, τη μαχητικότητα και την εργατικότητα , στον τόπο μου, τον τόπο που με ανάθρεψε από παιδί και με τη σειρά μου ανάθρεψα κι εγώ το δικό μου, την Κόρινθο.
  • Κορίνθιες και Κορίνθιοι, στις 8 του Οκτώβρη, ζητώ να μου δώσετε τη δυνατότητα από το Τοπικό Συμβούλιο της Δ.Ε. Κορίνθου, να αποδείξω ότι θέλω και μπορώ να γίνω η φωνή σας, να αφουγκραστώ τα προβλήματα του τόπου μου και να συμβάλλω ουσιαστικά στην επίλυσή τους, με Δήμαρχο το Βασίλη Νανόπουλο.
  • Για μια Κόρινθο της Ισότητας, της Πρόνοιας, της βοήθειας προς το Συνάνθρωπο, μια Κόρινθο του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και του Τουρισμού, 

ΨΗΦΙΖΩ στο Τοπικό Συμβούλιο Δ.Ε. Κορίνθου Παγώνα Κεφαλλινού με τη Συμμαχία Πολιτών