Κυ. Απρ 28th, 2024

Παναγιώτης Μπακασέτας: Οι νέοι στο πλευρό του Γιώργου Παλυβού ”Για μια Νέα Νεμέα”

Κοινοποίηση ειδήσεων

” Ονομάζομαι Μπακασέτας Παναγιώτης και είμαι απόφοιτος της Σχολής Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καθώς και Μεταπτυχιακος φοιτητής των Διεθνών Διαπραγματεύσων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι ως Σύμβουλος Διοίκησης με αντικείμενο την ενέργεια και τα δίκτυα με αρμοδιότητες επί τεχνοοικονομικών θεμάτων.

Μεγάλωσα στη Νεμέα που ζει η οικογένεια μου, όπου ο πατέρας μου (πάτερ Ευάγγελος) μου ενστάλαξε τη μεγάλη αγάπη για τον συνάνθρωπο και την διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο μας.

Έτσι, λοιπόν, έχοντας μελετήσει τους πυλώνες του προγράμματος του συνδυασμού ΓΙΑ ΜΙΑ 𝙉𝙀𝘼 𝙉𝙀𝙈𝙀𝘼, με ενθουσιασμό δέχθηκα την πρόσκληση του υποψήφιου Δημάρχου κ. Γιώργου Παλυβού και γνωρίζοντας το ήθος και τις ικανότητές του, δεν δίστασα στιγμή να σταθώ δίπλα του και να υποστηρίξω τον αγώνα του, ο οποίος διαπνέεται από σοβαρότητα και υλοποιήσιμο πρόγραμμα.

Στόχος μου είναι να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις και να προσφέρω με την εμπειρία μου στην ανάδειξη της Νεμέας ως τουριστικού προορισμού ( αρχαιολογικού, οινολογικού και θρησκευτικού), στον ψηφιακό μετασχηματισμό της πόλης μας με ολιστική αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών, καθώς και στον τομέα της πολιτικής προστασίας και της ασφάλειας που θα πρέπει να απολαμβάνουν όλοι οι δημότες. “