Τρ. Ιούν 18th, 2024

Παναγιώτης Πλασσαράς Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κορινθίας με τον Δημήτρη Πτωχό

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στις 8 Οκτωβρίου η Πελοπόννησος αλλάζει,

Στις 8 Οκτωβρίου η Πελοπόννησος προχωράει μπροστά…

Ζητώ την ψήφο σας και τη στήριξη σας !

Πλασσαράς Χ. Παναγιώτης Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κορινθίας με τον Δημήτρης Πτωχός – Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Από τα παιδικά μου χρόνια έλαβα από την οικογένειά μου τις αξίες και τα ιδανικά για να προχωρήσω στη ζωή μου. Έμαθα να αγαπάω και νοιάζομαι για το συνάνθρωπο μου, έμαθα να είμαι έντιμος και ειλικρινής, έμαθα να εργάζομαι, έμαθα να ζητάω συγγνώμη και να συγχωρώ.

Αυτές τις αξίες και τα ιδανικά προασπίζομαι σε όλη μου τη ζωή και με την εφαρμογή αυτών θέλω να βοηθήσω τον τόπο μου, την Κορινθία μου και τους ανθρώπους της.

Θέλω να βοηθήσω τον αγρότη, τον επιχειρηματία, το νέο άνθρωπο να εργαστεί. Θέλω να αναδείξω την ομορφιά της Κορινθίας από τα Μαύρα Λιθάρια μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους και από το Σχίνο μέχρι το Μάτι στην ορεινή Κορινθία.

Μέχρι σήμερα τίποτα δε μου χαρίστηκε στη ζωή, πάλεψα και εργάζομαι σκληρά για να τα καταφέρω και ακριβώς με τον ίδιο τρόπο θέλω να παλέψω και για την Κορινθία και για εσάς.

Η νέα γενιά έχει τη δύναμη που σε συνδυασμό με την εμπειρία των παλαιότερων θα αλλάξει τα πράγματα και χαίρομαι που το άρτιο και πλούσιο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Πτωχού στην Κορινθία πρεσβεύει την ανανέωση ενώνοντας την με την απαραίτητη εμπειρία.

Στις προηγούμενες εκλογές το 2019 με τιμήσατε με την ψήφο σας περίπου 3.500 φίλες και φίλοι, δίνοντας μου την έκτη θέση και σας ευχαριστώ γι’ αυτό.

Σας ζητώ να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές αφήνοντας με να γίνω η φωνή σας στην περιφέρεια και δεσμεύομαι να το κάνω με εντιμότητα, με ηθική, με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια.

Τώρα είναι η ώρα να φέρουμε μαζί την ανανέωση

Τώρα είναι η ώρα να φέρουμε μαζί την αλλαγή για την Κορινθία μας

Τώρα είναι η ώρα να πάμε την Πελοπόννησο μπροστά