Πα. Απρ 26th, 2024

Παντέλης Καψαλάκης: Ξεκινάει σήμερα η διάθεσή του πετρελαίου θέρμανσης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σήμερα 15 Οκτωβρίου 2022 και έως τέλος Απριλίου 2023 ξεκινάει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης κι εμείς όπως κάθε χρόνο είμαστε έτοιμη και πάντα δίπλα σας.

Έτοιμοι να σας εφοδιάσουμε με πετρέλαιο θέρμανση το σπίτι σας η την επιχείρηση σας με άμεση φιλική εξυπηρέτηση άριστη ποιότητα και ποσότητα και με την καλύτερη τιμή της αγοράς. Επιπλέον να σας ενημερώσουμε ότι το Πετρέλαιο μας περιέχει ενισχυτικό – βελτιωτικό και αντιπαγωτικό πετρελαίου για την καλύτερη καύση και λειτουργία του καυστήρα σας. Έχοντας 43 χρόνια στο χώρο θέλουμε να ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την στήριξη και προτίμηση τους το οποίο και ανταποδίδουμε με εκτίμηση – σεβασμό και αγάπη που είναι το σημαντικότερο κομμάτι της συνεργασίας μας.

Σας ευχόμαστε ένα ζεστό και καλό χειμώνα με υγεία και για οποιαδήποτε απορία η ερώτηση έχετε καλέστε μας στο 2741024024 και 6944393301 να σας εξυπηρετήσουμε. Λόγω οικονομικών συνθηκών και προπαντώς συνεχώς αύξηση διεθνών τιμών καυσίμων τα καύσιμα έχουν πάρει πολύ μεγάλες αυξήσεις κανονικά θα ξεκινάγαμε σήμερα με τιμή πετρελαίου θέρμανσης πάνω από 1,70 λεπτά ανά λίτρο ευτυχώς το κράτος κάνει μία επιπλέον οικονομική βοήθεια μειώνοντας την τιμή του με 25 λεπτά ανά λίτρο μέχρι το τέλος του έτους 2022 και ακόμα επιπλέον μια ενίσχυση μείωση τιμής από τα Διυλιστήρια μας με 7 λεπτά ανά λίτρο μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2022. Διαμορφώνοντας έτσι την τιμή εκκίνησης κάτω από 1,45 ευρώ το λίτρο στην περιοχή μας πιστεύουμε ότι είναι μια καλή περίοδο να βάλετε τώρα το πετρέλαιο το οποίο θα χρειαστείτε για το χειμώνα