Πα. Μαρ 29th, 2024

Παραλίγο τραγωδία από φωτιά σε πολυκατοικία στο Λουτράκι – 12 άτομα απεγκλώβισε η Πυροσβεστική – Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με την επιχείρηση διάσωσης (video-φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων
This image has an empty alt attribute; its file name is 21-05-30_220234_WonderFox_Photo_GIF_001_(1).gif

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου Ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Καποδιστρίου 7 στο Λουτράκι. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα και σε όλα τα διαμερίσματα του δεύτερου και τρίτου ορόφου.

7 άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου με αναπνευστικά προβλήματα. Η επιχείρηση διάσωσης κράτησε πάνω από δύο ώρες.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα σε όλα τα διαμερίσματα του δεύτερου και τρίτου ορόφου, με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν άμεσα όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας. Στο σημείο έφτασαν επτά οχήματα της πυροσβεστικής με 14 άντρες και δύο καλαθοφόρα οχήματα του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων όπου έβγαλαν τους ενοίκους από τα μπαλκόνια. Mεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Λουτρακίου με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με αναπνευστικά προβλήματα, οι υπόλοιποι είναι καλά στην υγεία τους. Eυτυχώς από θαύμα και από την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής που με τη βοήθεια των ανδρών του ΑΤ Κορίνθου έβγαλαν έγειρα από τα διαμερίσματα τους ενοίκους, δεν θρηνήσαμε θύματα. Απο την Πρέβεζα ο αστυνομικός που μαζί με τους συναδέλφους του έσωσε τέσσερις πολίτες από φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Λουτράκι, ήταν αποσπασμένος για 3 μήνες απο το ΑΤ Πρέβεζα στην Κόρινθο. Χθες το βράδυ ήταν η Τελευταία βάρδια στην Κορινθία.