Σα. Μάι 11th, 2024

Παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τους  νέους υποψήφιους του συνδυασμού μας

Η κ Κουκουρέτση  είναι  Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με έδρα την Πάτρα. Εργάζεται σε Τεχνικό Γραφείο στην Κόρινθο.

Ασχολείται με τον βιοκλιματικό σχεδιασμό κτηρίων και οικιστικών συνόλων, ώστε να ανταποκρίνονται στο μοντέλο της ήπιας διαχείρισης του φυσικού χώρου και στη λογική της προσαρμογής τους με το περιβάλλον και το κλίμα.

Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον αθλητισμό (τένις, μπάσκετ) και τη μουσική (κιθάρα).

Συμμετέχει για πρώτη φορά στις Δημοτικές εκλογές, ως υποψήφια με την Πράσινη Πόλη. Πιστεύει ότι όλοι μπορούμε να συνεισφέρουμε σε ένα «πράσινο» μέλλον, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Δήμο Κορινθίων. 

Μικρές καθημερινές αλλαγές με βιώσιμη ανάπτυξη κάνουν τη διαφορά και διαμορφώνουν ένα καλύτερο μέλλον.

Όλοι είμαστε μέρος της λύσης.

“The Future is Green”

C:\Users\User\Desktop\ΠΕΡΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ jpg.jpg

Ο Παναγιώτης Πέρρας γεννήθηκε το 1969 στο Ρειτό Κορινθίας.

Μεγάλωσε στα Ίσθμια και σπούδασε στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης & Επιχειρήσεων στον κλάδο των Συνεταιρισμών.

Είναι παντρεμένος με τη Διαμάντω Ριζόγιαννη και τα τελευταία 9 χρόνια κατοικεί στην Αλμυρή Κορινθίας.

Εργάστηκε για 15 χρόνια σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία τηλεποκοινωνιών και τα τελευταία 10 χρόνια ασκεί το επάγγελμα του μελισσοκόμου με έδρα το Ρειτό.

Έχει διατελέσει μέλος διοικητικού συμβουλίου σε πολιτιστικούς συλλόγους.

Συμμετέχει στο συνδυασμό ”ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ” γιατί πιστεύει στις βασικές αρχές και το πρόγραμμα του. Στόχος του είναι να βοηθήσει στην ανάπτυξη του τόπου μας.

C:\Users\User\Desktop\Μπεκιαρης.jpg

O Γιώργος Μπεκιάρης είναι πτυχιούχος των ΚΑΤΕΕ (ΤΕΙ) ΠΕΙΡΑΙΑ, ηλεκτρονικός και εργάστηκε στον Ο.Τ.Ε ως τηλεπικοινωνιακός σύμβουλος.

Έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό δημιουργώντας την ομάδα βόλεϊ γυναικών ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, στην οποία υπήρξε πρόεδρος για δέκα χρόνια. Σήμερα διατελεί επίτιμος πρόεδρος της ομάδας.

Παράλληλα υπήρξε πρόεδρος και σύμβουλος των Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων του Πειραματικού και 2ου Γυμνασίου Κορίνθου, σχολεία που αναβαθμίστηκαν, με μεγάλα έργα που υλοποιήθηκαν κατά τη θητεία του. Επίσης, ήταν μέλος της σχολικής επιτροπής Μέσης Εκπαίδευσης του Δήμου Κορινθίων.

Εντάχθηκε στο συνδυασμό ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ ώστε μαζί με τους συνυποψηφίους να συμβάλλει στην αξιοποίηση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων του Δήμου μας, στην αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων, στην υλοποίηση κοινωνικών δράσεων και στην οικονομική ανάπτυξη εν γένει.