Κυ. Μάι 19th, 2024

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τι δηλώνει ο Κώστας Παπαγιαννόπουλος για τις εξελίξεις στην ομάδα (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε δήλωση προχώρησε στην κάμερα του korinthosv.gr, ο Κώστας Παπαγιαννόπουλος, μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, σχετικά με τις ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα της Κορίνθου.

Το χρονικό:

Στο Πρωτοδικείο Κορίνθου βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης 8/5, οι κύριοι Πιέτρης, Οικονόμου και Παπαγιαννόπουλος, σχετικά με την προσωρινή διοίκηση της ομάδας του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

Σύμφωνα με τον κύριο Πιέτρη, οι κύριοι Οικονόμου και Παπαγιαννόπουλος ζήτησαν αναβολή της προσωρινής διοίκησης στην ομάδα και δεν αποδέχτηκαν την πρόταση για συμμετοχή τους στο συμβούλιο, με αποτέλεσμα η τύχη του ΠΑΣ Κορίνθου να βρίσκεται πλέον, στο Πρωτοδικείο Κορίνθου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη δήλωση του Γιώργου Πιέτρη:

Στον αντίποδα, ο κύριος Οικονόμου δήλωσε πως κλήθηκαν σήμερα Τετάρτη 08/05 στο Πρωτοδικείο Κορίνθου, όπου ενημερώθηκαν ότι η ομάδα πηγαίνει στο Πρωτοδικείο γιατί δεν υπάρχει συμβούλιο. Ο Γιώργος Οικονόμου τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, και θα μπορούσαν να συμμετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο, μιας και έχουν δώσει χιλιάδες ευρώ για την ομάδα της Κορίνθου.Την Τρίτη 14/5 θα αποφασισθεί το μέλλον της ομάδας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη δήλωση του Γιώργου Οικονόμου: