Σα. Ιούλ 6th, 2024

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τρεις νέες μεταγραφές για την Μπάρτσα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε ακόμη 3 εντυπωσιακές μεταγραφές προχώρησε ο ΠΑΣ Κόρινθος, επιλογές του προπονητή Πάρη Ανδράλα και του ΔΣ του ΠΑΣ Κόρινθος.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο αμυντικός μέσος Ιάσων Γλυνός ( 23 ετών ) με θητεία σε Ολυμπιακό Β , Καραϊσκάκη στη Σούπερ Λίγκα 2 και στον Ύπατο, ο ακραίος Μπαλ Γιώργος Μαγκάκης ηλικίας 25 ετών με θητεία σε Διαγόρα Ρόδου και Αιγάλεω στη Σούπερ Λίγκα 2 και ο 20χρονος Άνθιμος Καψής , εγγονός του Άνθιμου Καψή και γιος του Μιχάλη Καψή ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και του ακραίου μπακ.

Αύριο αναμένονται σην Κόρινθο για να υπογράψουν τη συνεργασία τους με τον ΠΑΣ Κόρινθος ο σέντερ φορ Μπαρμπαρούσης και ο επιτελικός μέσος Μίσχου ηλικίας 26 ετών , με θητεία στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πέρσι αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Αιγάλεω στην Σούπερ Λίγκα 2.

Ήδη το ρόστερ του ΠΑΣ Κόρινθος αριθμεί 20 παίκτες και αναμένεται να συμπληρωθεί ο αριθμός των 25 παικτών που επιθυμεί ο προπονητής μας μέχρι τις 29/7 που θα αρχίσει και η προετοιμασία.

Αυτονόητο είναι ότι βασικά στελέχη της ομάδας παραμένουν , οι Κορίνθιοι Διασσινος, Τριαντάφυλλος , Μερκούρης, Νικολάου, Παπανικολάου, Κουτσουμπελας, Κουιμελης , Τσέλιος, Ευθυμίου.

Η μεγάλη επιτυχία των μέχρι τώρα μεταγραφών είναι ότι έχουν αποκτηθεί οι Χατζής , Καψής , Κουτσουμπελας, Κουιμελης, Αλμπάνης και ο προερχόμενος από τον Παναθηναϊκό και μέλος της εθνικής παίδων Τσέλιος οι οποίοι αγωνίζονται ως ” μικροί ” αφού οι νέοι κανονισμοί απαιτούν να αγωνίζονται στην 11αδα 2 παίκτες που έχουν γεννηθεί μετά το 2003.

Στηρίζουμε το όνειρο !