Πε. Απρ 18th, 2024

ΠΑΣ Κόρινθος: Ανακοινώθηκε η διακοπή συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Κιάσσο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μετά τον άτυχο σημερινό αγώνα του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ απέναντι στην ηρωική ομάδα του ΠΑΣ Κύψελος – μια ομάδα που αποτελείται μόνο από Κορίνθιους νεαρούς παίχτες και με budget το 1/5 της ομάδας της Κορίνθου, το Δ/Σ υπό την προεδρία του κ. Αλεξίου Κούγια αποφάσισε ομόφωνα την διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Κων/νο Κιάσσο.

Μεγάλο ρόλο στην απόφαση αυτή αποτέλεσε το γεγονός ότι σε τέσσερα ντέρμπι με τις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα (δυο ματς με τον Κύψελο, ένα με τον ΑΟ Λουτρακίου και ένα με τον Πέλοπα Κιάτου) ο ΠΑΣ Κορινθος ο οποίος έχει σα μοναδικό στόχο την άνοδο στη Γ’ Εθνική, κέρδισε μόνο τη δυσαρέσκεια των χιλιάδων οπαδών του ΠΑΣ Κόρινθος, τόσο για τις κακές εμφανίσεις όσο και για τις κακές επιλογές ως προς τη διάταξη των παιχτών.

Το Δ/Σ θέλει να ευχαριστήσει με τα πιο θερμά λόγια τον κ. Κων/νο Κιάσσο, ο οποίος ανεξαρτήτως των άτυχων αποτελεσμάτων, ανέλαβε την ιστορική μας ομάδα χωρίς έστω έναν ποδοσφαιριστή και χωρίς όργανα προπονήσεως ξεκινώντας από το μηδέν και φτάνοντας σήμερα στην πρώτη θέση, με 4 βαθμούς από τον δεύτερο και 6 από τον τρίτο.

Του ευχόμαστε κάθε ευτυχία στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή!