Τρ. Μάι 7th, 2024

ΠΑΣ Κόρινθος: Aνανέωσε το 50% του ρόστερ (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

ΑΝΑΝΕΩΣΗ για το 50% του ρόστερ.

Σε μία κίνηση επίδειξης ισχύος προχώρησε ο ΠΑΣ αφού ανανέωσε μέσα σε λίγες ώρες το μισό από το υπάρχον ρόστερ του. Το Δ.Σ. συνομίλησε με τους παίκτες και ήρθε σε συμφωνία με όλους τους.
Αυτό δείχνει το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα καθώς και την τεράστια δυναμικότητα της Κορίνθου. Αναμένονται αναλυτικά οι ανακοινώσεις των παικτών.

Στηρίζουμε το όνειρο !

Για την έναρξη την νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς μας μίλησαν ο Επιχειρηματίας κ. Γιώργος Πιέτρης Αντιπρόεδρος του ΠΑΣ Κόρινθος, ο οποίος μας είπε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα είναι το γήπεδο που λόγω της κατάστασης του Δημοτικού Σταδίου Κορίνθου θα αναγκαστούν να ζητήσουν από το γειτονικό Δήμο Λουτρακίου να χρησιμοποιούν το Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου ¨ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΩΔΗΣ¨ και ο Επιχειρηματίας & Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Γιώργος  Οικονόμου Ταμίας του ΠΑΣ Κόρινθος ο οποίος μας διαβεβαίωσε πως :
Μέχρι τέλους Σεπτέμβρη ο ΠΑΣ Κόρινθος θα έχει δικό του γήπεδο, ενώ όσο αφορά την συνεργασία της ομάδας με την Δημοτική αρχή μας δήλωσε πως:
Δεν εμπιστεύεται τον Δήμαρχο Κορινθίων! Δεν λέει ποτέ αλήθεια.

Όσο αφορά την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας θα γίνει στις 24 Ιουλίου.