Πε. Μαρ 28th, 2024

Πετράλωνα: Ο 35χρονος έκανε τον… επαίτη για να μην τον πιάσουν

Κοινοποίηση ειδήσεων
This image has an empty alt attribute; its file name is 21-05-30_220234_WonderFox_Photo_GIF_001_(1).gif

Eλεύθερος βρισκόταν ο 35χρονος ο οποίος είχε βιάσει, κακοποιήσει και κρατήσει αιχμάλωτη μια 50χρονη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά του στα Πετράλωνα.

Ο 35χρονος προσπαθούσε να περάσει απαρατήρητος ως δήθεν επαίτης για να μην συλληφθεί από τις ελληνικές Αρχές μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν ότι είχε προκαλέσει μέσα στο διαμέρισμά του για ώρες στην 50χρονη γυναίκα.

Ο βιαστής κρυβόταν σε… κοινή θέα, παριστάνοντας τον επαίτη σε πάρκο της Νέας Φιλαδέλφειας και εκεί τον έπιασαν οι αστυνομικοί.  Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ το βράδυ της Τρίτης.

Η αστυνομία έφτασε στη σύλληψη του 35χρονου από τη Βουλγαρία ύστερα από πληροφορία πως τον βοηθούσε να κρυφτεί ένας ομοεθνής του. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δεύτερο, τον παρακολούθησαν κι έτσι έφτασαν στη σύλληψη του 35χρονου.

Ο δράστης του βιασμού της 50χρονης στα Πετράλωνα αντιστάθηκε της σύλληψης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Το χρονικό της φρίκης

Ήταν το Σάββατο, 19/6/2021, όταν η 50χρονη καθαρίστρια έζησε 9 εφιαλτικές ώρες στα χέρια του βιαστή της, όταν ο δράστης την κράτησε όμηρο στο διαμέρισμά του και την βίαζε επανειλημμένα ως τη στιγμή που η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει και να ζητήσει βοήθεια.

Η άτυχη γυναίκα, όπως κατάγγειλε, είχε πάει στην πολυκατοικία της οδού Συμμαχιδών 11 να καθαρίσει και δέχθηκε την επίθεση του δράστη στις 8:00 το πρωί.

Βρισκόταν και καθάριζε στο ισόγειο όταν ο Βούλγαρος βγήκε από το επίσης ισόγειο διαμέρισμα που μένει, την τράβηξε μέσα σε αυτό και στη συνέχεια την βίαζε ως τις 17:00 το απόγευμα όπου βγήκε από την μπαλκονόπορτα και άρχισε να καλεί για βοήθεια.

Περίοικοι κάλεσαν τις αστυνομικές αρχές οι οποίες αρχικά απέκλεισαν την περιοχή και ακολούθως, όταν εκδόθηκε εισαγγελικό ένταλμα έρευνας και με παρουσία δικαστικού λειτουργού εισέβαλαν με ομάδα της ΕΚΑΜ στο διαμέρισμα όπου δεν εντόπισαν κανένα αφού ο Βούλγαρος ένοικος είχε καταφέρει να διαφύγει.

Κατά συρροή βιαστής

Ο 35χρονος Βούλγαρος είχε καταδικαστεί το καλοκαίρι του 2015 και για τον βιασμό μιας νεαρής φοιτήτριας, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων. Αποφυλακίστηκε το 2020.

Από την αρχή της σοκαριστικής αυτής υπόθεσης, όλες οι πληροφορίες έλεγαν πως πρόκειται για έναν κατά συρροή βιαστή, με τις αποκαλύψεις για το παρελθόν του να σηκώνουν την τρίχα.

Πηγή: tovima.gr