Πα. Απρ 26th, 2024

Ποινική δίωξη για 2 κακουργήματα και δύο πλημμελήματα στον δολοφόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Γλυκά Νερά: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου σε βάρος του πιλότου που δολοφόνησε την Καρολάιν

Ποινική δίωξη για 2 κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών σε βάρος του 32χρονου πιλότου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον του νεαρού πιλότου ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου, σε βαθμό κακουργήματος.

Επιπλέον κατηγορείται για ψευδή καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και ψευδή κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό πλημμελήματος.

Το ένταλμα σύλληψης και η δυνατότητα φυγής

Σε βάρος του κατηγορούμενου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, αφού κρίθηκε ύποπτος φυγής αλλά και ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό που βάρυνε στην απόφαση των αρχών για την έκδοση εντάλματος είναι ο τρόπος θανάτου της Καρολαιν, η σκηνοθετημενη ληστεία και η προσπάθεια παράπλανησης των αρχών, στοιχεία που καταδεικνύουν, σύμφωνα με το ένταλμα , ότι δεν έχει αναστολές.

Επίσης, κρίθηκε ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητας του ως πιλότος και της οικονομικής του άνεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος στην ομολογία του στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την 20χρονη και έπαθε σοκ όταν κατάλαβε οτι πέθανε. Φέρεται να είπε πως σκέφτηκε να σκηνοθετήσει τη ληστεία για να μην μείνει μόνο το παιδί τους .

Πηγή: alfavita.gr