Τε. Μάι 8th, 2024

“Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ” Αλέξανδρος Γκουργιώτης-Νέα υποψηφιότητα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ» και ο επικεφαλής της Αλέξανδρος Γκουργιώτης, υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων, καλωσορίζουμε την κυρία Γεωργία (Γωγώ) Ψυχογιού, που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας για τη διεκδίκηση του Δήμου Κορινθίων στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές (Οκτώβριος 2023).

Συνοπτικό Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Αθήνα 8 Φεβρουαρίου 1978, όπου και μεγάλωσα. Είμαι πολύτεκνη μητέρα πέντε παιδιών. Τα τελευταία δεκαεννιά χρόνια έχω μόνιμη κατοικία στο Περιγιάλι Κορινθίας. Είμαι Πρόεδρος  στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείο Λεχαίου.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή συμμετέχω στον εκλογικό συνδυασμό Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ, με επικεφαλή τον πιο κατάλληλο υποψήφιο Δήμαρχο, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ  ΓΚΟΥΡΓΙΩΤΗ, του οποίου οι ικανότητες, η εντιμότητα και το κύρος αποτελούν τη μέγιστη εγγύηση για το Δήμο μας!

Ως νέα γυναίκα και μητέρα ενδιαφέρομαι και θα αγωνιστώ για μία πόλη-πρότυπο στην Παιδεία, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, την Κοινωνική Πρόνοια, την Οικονομική Δραστηριότητα, καθώς και για τη μέγιστη ώθηση στην ανάδειξη και προώθηση των νέων και των ικανών, αλλά και στην γενναιόδωρη υποστήριξη και ουσιώδη συμπαράσταση των ευαίσθητων και ευπαθών ομάδων της πόλης μας.

Θέλω να είμαι κοντά στους νέους, να αφουγκράζομαι τους πόθους, τις ανησυχίες και τις ελπίδες τους και απευθύνομαι ιδιαίτερα στους νέους ψηφοφόρους, τη νεολαία, τους εργαζόμενους γονείς, σε όσους θέλουν να τολμήσουν!