Τρ. Μάι 7th, 2024

Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ – Αλέξανδρος Γκουργιώτης-Νέα υποψηφιότητα

untitled

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ»  και  ο  επικεφαλής της  Αλέξανδρος Γκουργιώτης, υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων, καλωσορίζουμε  τον  κ. Αγγελίδη Κωνσταντίνο, που συμμετέχει στο  ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας για τη διεκδίκηση του Δήμου Κορινθίων στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές (Οκτώβριος 2023).

Συνοπτικό Βιογραφικό

Ο κ. Κωνσταντίνος Αγγελίδης του Γεωργίου και της Ελένης γεννήθηκε στον Πειραιά Αττικής στις 10 Ιουνίου του 1971, είναι απόφοιτος του Ι.Ε.Κ. MEDITERRANEAN COLLEGE Αθηνών – ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, με ειδικότητα στο General Business Management & Strategic Marketing.

Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε το 1983 από το Hotel Aggelidis Palace στο Λουτράκι.

Aπό το 2004 έως το 2021 εργάστηκε με συνέπεια και επαγγελματισμό ως Επιχειρηματίας Κατασκευαστής έχοντας πολύχρονη Τεχνογνωσία στον τομέα των Κατασκευών (Τρίτης Γενιάς), καθώς και σημαντική πείρα στο χώρο του Real Estate, με ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες. Είναι Μουσικός και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με αρκετούς Έλληνες συνθέτες τραγουδιστές. Διακόνησε ως βοηθός Ιεροψάλτης από το 2016 έως το 2021, σε διάφορους Ιερούς Ναούς του Νομού Κορινθίας. Διετέλεσε επίσης ως Director Manager σε μεγάλες εταιρείες παραγωγής – διανομής κάθε είδους μορφής Κινηματογραφικού φιλμ με έδρα το Λονδίνο και σήμερα κατέχει ένα έντυπο – οπτικό και σπάνιο αρχειακό υλικό για το Hollywood, τα βραβεία Oscar της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών. Έχει άριστη γνώση χειρισμού – οργάνωσης Η/Υ και μιλάει Αγγλικά.

Σήμερα εργάζεται ως Ιδιωτικός Υπάλληλος στην πολυεθνική Ελβετική Landis+Gyr. Είναι

Διαζευγμένος, έχει μια κόρη και έναν γιο.