Δε. Μάι 6th, 2024

Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ: Νέα υποψηφιότητα για το συνδυασμό του Αλέξανδρου Γκουργιώτη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ»  και  ο  επικεφαλής της  Αλέξανδρος Γκουργιώτης, υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων, καλωσορίζουμε τον κ. Μετζάκη Νεκτάριο, που συμμετέχει στο  ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας για τη διεκδίκηση του Δήμου Κορινθίων στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές (Οκτώβριος 2023).

Συνοπτικό Βιογραφικό

Νεκτάριος Μετζάκης του Μιχαήλ.

Γεννήθηκε στην Σητεία της Κρήτης. Πτυχιούχος της Θεολογικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μάστερ από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο .

Καθηγητής στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση από το 1990 δίδαξε πολλά χρόνια στο 2ο Λύκειο και 2ο Γυμνάσιο Κορίνθου. Σήμερα υπηρετεί στο Λύκειο Χιλιομοδίου και στο Γυμνάσιο Αθικίων.

Είναι Πρόεδρος των Θεολόγων Νομού Κορινθίας και  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων. 

 Συγγραφέας, αρθρογράφος  στα τοπικά ΜΜΕ της Κορινθίας με πολλές δραστηριότητες στα πολιτιστικά, θεολογικά,  χορωδιακά  και επιστημονικά  δρώμενα. Είναι παντρεμένος από το 1989  με την Αναστασία Μπαϊρακτάρη ( πρώην υπάλληλο της Eurobank) , πολύτεκνος πατέρας 4 τέκνων ( και 4 εγγονιών μέχρι  τώρα).

Για 17 χρόνια υπήρξε  συνεργάτης του π. Ελευθερίου Χατζή στο αντιαιρετικό έργο  της Ι . Μητροπόλεως Κορίνθου και Ιεροψάλτης στον Άγιο Γεώργιο. Τώρα υπηρετεί το αναλόγιο του Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου Εξαμιλίων , κατοικεί στην Κόρινθο από το 1989 και μόνιμα πλέον στα Αθίκια Κορινθίας.

   Η απόφαση του να συμμετάσχει στο συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Γκουργιώτη στις προσεχείς  αυτοδιοικητικές εκλογές, υπαγορεύτηκετόσο από την εκτίμηση στο πρόσωπο και στα πιστεύω  του, όσο και από την επιτακτική ανάγκη να υπάρξει μια πολιτική διέξοδος  κι ένα νέο όραμα στο Δήμο. Είναι, θεωρεί, αναγκαία  μια ανανέωση με νέα  πρόσωπα και νέες ιδέες πρόθυμα να προσφέρουν στο κοινό συμφέρον και να αφουγκραστούν τη φωνή των πολιτών τόσο της Κορίνθου, όσο και των χωριών του Δήμου της .

 Με βάση τις παραδοσιακές Ελληνικές αξίες : την πίστη στο Χριστό, την προστασία της οικογένειας και τη φιλοπατρία θα προχωρήσουμε όλοι μαζί αγωνιζόμενοι να αφήσουμε ένα καλύτερο αύριο  μια καλύτερη πόλη κι ένα καλύτερο τόπο  και τρόπο στα παιδιά μας.

Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ

Γραφείο Τύπου