Πα. Ιούν 28th, 2024

Πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ στην Κόρινθο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πολιτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο την Τρίτη το απόγευμα 4/6 στις 19:30 στον Πεζόδρομο δίπλα στο εκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ (Πυλαρινού & Εθν. Αντιστάσεως) από την ΔΕΕΑ Κορινθίων. 

Ομιλητές ο Μιχάλης Κατρίνης (Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Βουλευτής Ηλείας), ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής  Ηλίας Κικίλιας (Οικονομολόγος, Δ/ντης Ερευνών ΕΚΚΕ, Δ/ντης ΙΝΣΕΤΕ),  ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Γιάννης Μανιάτης (πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος, Καθηγητής Παν. Πειραιά)  και ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Γιώργος Καλλιακμάνης (Αξιωματικός ΕΛΑΣ- Υπαστυνόμος ΄Β, Μέλος Δ.Σ. ΠΟΑΣΥ).

Κλιμάκια με στελέχη του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκαν την Κόρινθο, το Κλημέντι, την Περαχώρα, το Καίσαρι, τα Πίσια, τον Σχοίνο και τον Μεγάλο Βάλτο. Οι πολίτες ανταποκρίνονται θετικά στο πρόγραμμα και στο ποιοτικό ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Συνειδητοποιούν ότι με ισχυρό ΠΑΣΟΚ η χώρα θα έχει ισχυρή αντιπολίτευση.

Το Σάββατο 1/6 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στο Ξυλόκαστρο η πολιτική εκδήλωση της τοπικής ΔΕΕΑ. Εστάλη μήνυμα δημοκρατικής ανατροπής σε όλη την Κορινθία. Οι ομιλητές Δημήτρης Οικονόμου, Παναγιώτης Δημόπουλος και Κώστας Τσουκαλάς ανέλυσαν με σαφήνεια το πολιτικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, που στοχεύει στην άμεση βελτίωση της ποιότητας ζωής των μικρομεσαίων κοινωνικών στρωμάτων.