Πα. Μάι 3rd, 2024

“Πολιτιστικό Βήμα Φενεού” – Γίναμε 20 χρονών και το γιορτάζουμε

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΦΕΝΕΟΥ»

Σας Προσκαλεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 13:00 το μεσημέρι, μέχρι … όσο αντέξουμε , κάτω από την Ακρόπολη, στην όμορφη Πλάκα, την γραφικότερη συνοικία της Αθήνας ,στον χορό, που θα γίνει, στην παραδοσιακή ταβέρνα,  «Ο ΓΕΡΟΣ του ΜΩΡΙΑ», Μνησικλέους 27, Πλάκα -Tel. 210 3221753, για να γιορτάσουμε τα είκοσι χρόνια συνεχούς έκδοσης της εφημερίδας ‘’ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ’’.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ 25,00 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΗΡΕΣ

ΜΕΝΟΥ, ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΚΡΑΣΙ, ΧΟΡΟ & την καλή μας παρέα!!!

Προσκαλούμε τους φίλους μας, τους συνδρομητές μας, τους φίλους των εκδρομών, καθώς και όλους τους Φενεάτες, να περάσουν μαζί μας ένα Κυριακάτικο απόγευμα, γεμάτο κέφι, χορό και διασκέδαση.

Ελάτε, φέρτε και τους φίλους σας να δώσουμε του χορού να καταλάβει!!

Εξόφληση συμμετοχής έως 10 Φεβρουαρίου 2024

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Σωματείο «ΦΕΝΕΩΝ» IBAN: GR1501720810005081099698711

ΑΣ ANTAMΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!

ΥΓ. Ας κάνουμε μια νέα αρχή φίλε συμπατριώτη Φενεάτη , ας αρχίσουμε από σήμερα την συνεργασία μας. Πιστεύουμε ότι δεν αποτελεί ιδιαίτερη ενόχληση , η υπενθύμιση στους αγαπητούς συμπατριώτες, ότι η μοναδική εφημερίδα του Φενεού , για να μπορέσει να συνεχίσει την έκδοσή της με σκοπό την δική σας επαφή με τα «ιερά και Άγια χώματα» του Φενεού , στηρίζεται αποκλειστικά στην δική σας συμμετοχή στον χορό μας και γενικά στις εκδηλώσεις μας…

Σας παρακαλούμε ότι είναι δυνατόν να μας προσφέρετε ώστε να το συμπεριλάβουμε στην λαχειοφόρο αγορά που θα γίνει το κυριακάτικο μεσημέρι .

Η προσφορά σας θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειές μας, για την συνέχεια της έκδοσης της εφημερίδας μας και για την ανάπτυξη των πολιτιστικών δρώμενων του Φενεού, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη και θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων μας, αναβαθμίζοντας το θεσμικό ρόλο της εφημερίδας μας.

Επίσης σας προσκαλούμε και εσάς με την οικογένειά σας να παραστείτε στον χορό μας και να τα πούμε  από κοντά.

Έχοντας την πεποίθηση ότι θα τύχουμε της προσοχής σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΛΑΛΙΩΤΗΣ  

Εκδότης τοπικών εφημερίδων Φενεού