Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πολυχώρου του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΣΟΛΥΓΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ” στα Λουτρά Ωραίας Ελένης (φώτο)

korinthosTV
1 Min Read

Παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πολυχώρου του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΣΟΛΥΓΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ” στα Λουτρά Ωραίας Ελένης.

O Πρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Παππάς ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του πολυχώρου. Έδωσε το παρόν ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κορνθίων Νίκος Σταυρέλης. 

Ο ΣΟΛΥΓΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ είναι ένας πολιτιστικός σύλλογος με έδρα τα Λουτρά Ωραίας Ελένης του Δήμου Κορινθίων που ιδρύθηκε το έτος 2023 και σκοπός του είναι η εξύψωση του ψυχικού, πνευματικού και πολιτιστικού επιπέδου των μελών του καθώς και η διατήρηση, διαφύλαξη, διάσωση, αναβίωση και αξιοποίηση του πολιτιστικού, ιστορικού, θρησκευτικού,αρχαιολογικού, λαογραφικού και περιβαλλοντικού πλούτου των περιοχών:Λουτρών Ωραίας Ελένης, Αλμυρής, Ρειτού, Κατακαλίου,Γαλατακίου,Κεγχρεών.

Share This Article