Πα. Απρ 26th, 2024

Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση λήξης της σχολικής χρονιάς στο 1ο ημερήσιο ΕΠΑΛ Κορίνθου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας η εκδήλωση λήξης της σχολικής χρονιάς 2021-2022.Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο κ. Αναστάσιος Ταγαράς, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κορινθίων, μαθητές με τους κηδεμόνες τους και το σύνολο των εκπαιδευτικών του σχολείου μας. 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τη Διευθύντρια κ. Σουλτάνα Αλεβίζου να απευθύνει χαιρετισμό προς τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής. Στη συνέχεια ο κ. Ταγαράς απηύθυνε εκ μέρους του Δημάρχου κ. Βασίλη Νανόπουλου χαιρετισμό και αναφέρθηκε στις ενέργειες της σχολικής επιτροπής και του Δημάρχου για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων του δήμου.Έπειτα, το λόγο πήρε η Διευθύντρια, που παρουσίασε τη δομή του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ) καθώς και τις επαγγελματικές διεξόδους των αποφοίτων του. Στη συνέχεια, ο Υπεύθυνος Τομέων κ.Γεώργιος Θηβαίος παρουσίασε τους τομείς και τις ειδικότητες που λειτουργούν στη σχολική μονάδα, και τη δράση που υλοποιήθηκε στα πλαίσια του έργου “Μία Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.” (ΜΝΑΕ).Τέλος, το κλείσιμο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε από τον κ. Γεώργιο Σαββίδη, Υπεύθυνο Εργαστηρίου Πληροφορικής, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιτυχημένη υλοποίηση του προγράμματος ERASMUS+,με τη μετάβαση και εκπαίδευση μαθητών μας στην Κύπρο και τη συνέχειά του τη νέα σχολική χρονιά στη Γερμανία, με εκπαίδευση των μαθητών μας στη ρομποτική.

Ο Σύλλογος των εκπαιδευτικών ευχαριστεί τόσο την κ. Σακελλαρίου, από το βιβλιοπωλείο Κουκίδα,όσο και το μαθητή μας Πεχλιβάνη Φανούριο, για τα βιβλία που δώρισαν στη νέα σχολική μας βιβλιοθήκη, η οποία δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της δράσης ΜΝΑΕ. 

Μετά το πέρας των ομιλιών-παρουσιάσεων, προσφέρθηκαν αναψυκτικά και παγωτά, χορηγία του Δήμου Κορινθίων.