Τρ. Απρ 30th, 2024

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Βόχας (video-φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2024, στην Disco Safari στο Κοκκώνι, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Βόχας με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, μελών και φίλων του συλλόγου.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης η πρόεδρος του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Βόχας εκ μέρους του Δ.Σ., ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους για την παρουσία τους, καθώς και τα παιδιά και τις οικογένειές τους που στηρίζουν τις εκδηλώσεις του συλλόγου.

Επίσης, ευχαριστίες απεύθυνε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και κυρίως στους αντιπεριφερειάρχες Αθηνά Κόρκα και Τάσο Γκιολή, αλλά και στο Τμήμα Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού που επί σειρά ετών στηρίζει έμπρακτα και ουσιαστικά τις δράσεις του συλλόγου στον τομέα αυτό.

Ακόμη ευχαρίστησε τον δήμο Βέλου-Βόχας για την διαχρονική στήριξη και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Κοινότητας Ζευγολατιού κ. Γιάννη Παπαδημητρίου, τον κ. Νίκο Ραχανιώτη, αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Βέλου-Βόχας και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου, όσο και την κα Μαρία Καλλίρη, πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Ανέλιξη».

Η βραδιά διανθίστηκε χορευτικά με την παρουσίαση από κάθε τμήμα του Συλλόγου χορών παραδοσιακών, μοντέρνων, σύγχρονων και οριεντάλ.

Τα τμήματα, παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους Μαίρης Μίχου, Ελένης Καλυβίτη και Στέβης Λέκκα, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κέρδισαν τις εντυπώσεις και το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, που γέμισε ασφυκτικά την Disco Safari.

Ακολούθησε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς όπου οι δύο τυχεροί αριθμοί 618 και 002 κέρδισαν μια πλυστική μηχανή Husqvarna, από το κατάστημα Γεωργικών Μηχανημάτων Γεώργιος Ψύλλας, και μια εσπρεσιέρα Μorris από το κατάστημα Ηλεκτρικών Ειδών Ζορμπάς. Τα δύο φλουριά της εύγευστης βασιλόπιτας, της οποίας την παρασκευή επιμελήθηκε ο φούρνος «Αντιόπη» στο Ζευγολατιό, αντιστοιχούσαν σε δύο επιπλέον ηλεκτρικές συσκευές από το κατάστημα Ηλεκτρικών Ειδών Ζορμπάς, ένα air fryer Estia και ένα σύστημα σιδερώματος Izzy, τα οποία παρέλαβαν οι τυχερές κυρίες της βραδιάς!

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε κλίμα κεφιού με πολύ χορό σε ρυθμούς Disco! Ευχαριστούμε πολύ τη διεύθυνση της Disco Safari, τον Γιώργο Βασιλείου, τον Αλέξανδρο και την Αννέτα Κολοκοντέ για την άψογη φιλοξενία, καθώς και τον Γιάννη Στεφανή και το korinthostv.gr που κάλυψε για άλλη μια φορά εκδήλωσή μας.

Επίσης, ευχαριστούμε τον πρόεδρο Παναγιώτη Δαρειώτη και τα μέλη του Δ.Σ. της Πνευματικής Στέγης Ζευγολατιού, Χρήστο Καραχρήστο, Σμάρω Τσακαλιάρη, Μαρία Δημάκου, Χριστίνα Τσόγκα, καθώς και τον πρόεδρο της Φιλαρμονικής Ζευγολατιού Θεόδωρο Τάτσιο, διότι μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που μας στηρίξατε για άλλη μια φορά με την παρουσία σας και το θερμό χειροκρότημά σας! Καλή χρονιά με υγεία και πολλές όμορφες στιγμές!

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Βόχας.