Πε. Ιούν 20th, 2024

Πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των Ακαδημιών του ΑΣΝΑ Ηρακλής Νεμέας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Soccer Park, η τελετή λήξης των Ακαδημιών του ΑΣΝΑ Ηρακλής Νεμέας, για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Ο Αντιπρόεδρος Κώστας Παπαγιαννάκης και ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Χόντια, ευχαρίστησαν γονείς και παιδιά για την εξαιρετική συνεργασία, τόνισαν ότι το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό, με δουλειά, υπομονή και προσπάθεια.

Επειδή πάντα η Ακαδημία μας, αναγνωρίζει το ήθος και την προσπάθεια, θέλησε να τιμήσει έναν εξαιρετικό άνθρωπο που τιμά τη Νεμέα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Ο γυμναστής Γρηγόρης Γεωργίτσας (για την πορεία του οποίου θα μιλήσουμε σε επόμενη ανάρτηση), βρέθηκε κοντά μας, μίλησε σε όλους τους παρευρισκόμενους, λέγοντας ότι η δουλειά και η προσπάθεια ανταμείβονται, ενώ φυσικά δεν παρέλειψε να πει, ότι μέσα σε όλα αυτά, προέχει κάποιος να είναι καλός άνθρωπος !!!

Τιμή για όλους μας η παρουσία του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και να ξέρει ότι αποτελεί πρότυπο για μικρούς και μεγάλους της περιοχής μας και όχι μόνο !!!