Πα. Μαρ 29th, 2024

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η Μικτή της ΕΠΣ Κορινθίας, ηττήθηκε με 2-0 

Κοινοποίηση ειδήσεων

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η Μικτή της ΕΠΣ Κορινθίας, έπαιξαν πολύ καλά και με ενέργεια σε όλο τον αγώνα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τον αγώνα και την προσπάθειά τους και στην ΕΠΣ Κορινθίας!

Η ΕΠΣ Μακεδονίας νίκησε 2-0 την ΕΠΣ Κορινθίας στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κάτω των 17 ετών 2021-22 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της κατηγορίας.

Σκόρερ της νικήτριας ομάδας του τελικού ήταν ο Μωυσίδης στο 8΄ με πλασέ από ασίστ του Βρύζα και ο Βλαχοδήμος στο 72΄ με σουτ. Η ΕΠΣ Μακεδονίας είχε δοκάρι στο 82΄ με τον Λαδά.



Μακεδονία: Μπάτος, Κοασσίδης (60΄ Σαββίδης), Τοπουζίδης, Λυσσούδης, Καλπακίδης, Σαμπάνης, Χατσίδης (80΄ Παπαδάκης), Λαδάς, Βρύζας (56΄ Αδαμίδης), Βλαχοδήμος (80΄ Γρηγοριάδης, Μωυσίδης (60΄ Μαρούδας).

Κορινθία: Τουργέλης, Τριαντάφυλλος (56΄ Κρίνης), Παλαιολόγος (35΄ Μ. Δαμουλιάνος), Μπεκιάρης, Κόκκινος, Σπ. Δαμουλιάνος, Γεωργίου, Τσιράκης, Μπίμπας (69΄ Θεωδορόπουλος), Βασίλας, Πυργάκης (46΄ Βλάχος).

Τις απονομές στις ομάδες και στους διαιτητές έκαναν ο Άγγελος Δανιήλ, προέδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, ταμίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο., ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας Μίλτος Καλόγηρος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Αλμυρού Δημήτρης Τσούτσας.