Πε. Μαρ 28th, 2024

Πρόεδρος της Κοινότητας Άσσου: Ενημερώνω ότι ούτε εγώ σαν πρόεδρος της κοινότητας, ούτε ο δήμος έχουμε βγάλει τέτοια ανακοίνωση

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ένα απίστευτο συμβάν στον Άσσο. Άγνωστοι χρησιμοποιώντας το λογότυπο του δήμου κόλλησαν ανακοίνωση ότι είναι παράνομο το τάισμα των αδέσποτων.
Ενημερώνω ότι ούτε εγώ σαν πρόεδρος της κοινότητας , ούτε ο δήμος έχουμε βγάλει τέτοια ανακοίνωση.
Όλα αυτά συνέβησαν σήμερα στο χωριό μας και εν αγνεία μου προσπαθώντας κάποιοι να βλάψουν την εικόνα την δική μου και των συμβούλων ανακοινώνοντας προς τους φίλους εθελοντές των αδέσποτων ζώων καθώς επίσης σε φιλοζωικές ομάδες και όλους τους πολίτες του χωριού!!! Τα εξής έγγραφα.
Αυτά τοποθετήθηκαν στην Κοινότητα και στο μαγαζί στα πλατάνια .
Ντροπή και θλίψη ταυτόχρονα νιώθω για αυτούς που έκαναν όλα αυτά και σίγουρα εύχομαι να βρεθούν μάρτυρες να τους καταγγείλουν και να βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.
Εγώ προσωπικά ως Πρόεδρος της Κοινότητας Άσσου κάλεσα την αστυνομία και άμεσα παρεβρέθηκαν στην Κοινότητα για να καταγράψουν το συμβάν μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκα από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ.Καρασάββα Ιωάννη όπου με ενημέρωσε ότι υπάρχουν τέτοιες ανακοινώσεις στην Κοινότητα μας και άμεσα έπραξα.
Τώρα όσον αφορά την στάση μου ως Πρόεδρος απέναντι στους φίλους εθελοντές και τις φιλοζωικές οργανώσεις να ξέρουν ότι θα είμαι δίπλα τους σε όλο αυτό το δύσκολο έργο τους ώστε κανένα αδέσποτο ζωάκι που είναι στον δρόμο να μην μείνει τουλάχιστον από φάει, νερό, εμβόλιο, στείρωση και ότι άλλο μπορεί να χρειάζεται.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άσσου
Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος