Τε. Ιούν 26th, 2024

Πρόθεση άμεσης χρηματοδότησης του Δήμου Βέλου – Βόχας, με 1.500.000 €, από το Υπουργείο Εσωτερικών, για την αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης

Κοινοποίηση ειδήσεων

𝚬𝚴𝚨 𝚬𝚸𝚪𝚶 𝚷𝚶𝚼 𝚺𝚾𝚬𝚫𝚰𝚨𝚺𝚬 𝚮 𝚶𝚳𝚨𝚫𝚨 𝚳𝚨𝚴𝚨𝚩𝚮 𝚻𝚶 𝟐𝟎𝟐𝟎

O αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ.Θόδωρος Λιβάνιος, υπέγραψε χθες και έκανε δημόσια την πρόθεση του υπουργείου, να χρηματοδοτήσει άμεσα τον δήμο Βέλου-Βόχας, με 1.500.000 €, για την αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης .Ένα έργο, το οποίο, εγκρίθηκε και με την βοήθεια του υφυπουργού Χρήστου Δήμα, και το οποίο , θα ολοκληρώσει, το πρωτοπόρο και βιώσιμο σχέδιο υδροδότησης του δήμου, το οποίο είχε εξαγγείλει προεκλογικά και ευλαβικά ακολουθεί ο δήμαρχος Θανάσης Μανάβης.

𝝩𝝾 έ𝞀𝝲𝝾 𝝰𝞄𝞃ό 𝝷𝝰 𝞂𝞄𝝼𝝳έ𝞂𝝴𝝸 𝞃𝝾 𝝗έ𝝺𝝾 𝝻𝝴 𝞃𝝾 𝝛𝝴𝞄𝝲𝝾𝝺𝝰𝞃𝝸ό 𝝹𝝰𝝸 𝞃𝝾 𝝗𝞀𝝰𝞆ά𝞃𝝸.

Ένα έργο που σχεδίασε η ομάδα Μανάβη και για πρώτη φορά στην ιστορία της Κορινθίας θα συνδέσει την Ανατολική με την Δυτική Κορινθία.!!!

Ένα έργο υψηλών προδιαγραφών, που θα ανακουφίσει χιλιάδες πολίτες και θα δημιουργήσει καλύτερη ποιότητα ζωής σήμερα αλλά και για τις γενιές που έρχονται.!

Ο δήμος Βέλου-Βόχας, που πλέον δεν χάνει λεφτά και προγράμματα αλλά φέρνει νερό και ζωή είναι πανέτοιμος να καταθέσει τον φάκελο άμεσα και να προχωρήσει η διαδικασία.Τα καλύτερα έρχονται…!

Ευχαριστούμε κ.Λιβάνιε!Ε

υχαριστούμε κ.Δήμα!

Πιο δυνατά και αποφασισμένα προχωράμε μπροστά!ή 𝚻𝛀𝚸𝚨 ή 𝚷𝚶𝚻𝚬…❗