Τρ. Απρ 23rd, 2024

Πρόσκληση Επιμελητηρίου Κορινθίας για συμμετοχή στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2023

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πρόσκληση Επιμελητηρίου Κορινθίας για συμμετοχή στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2023

Το Επιμελητήριο Κορινθίας ανακοινώνει ότι προτίθεται να διοργανώσει τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων –μελών του στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2023. 

Η βραβευμένη έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς, επιστρέφει από το Σάββατο 04 έως την Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου 2023 στο Mec Παιανίας, ως η πρώτη F2B έκθεση που απαντά στα ουσιαστικά ζητήματα των Ελλήνων παραγωγών.

Η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition εισάγει για πρώτη φορά τον όρο F2B [Food to Business] στοχεύοντας στις επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ παραγωγών και καναλιών διανομής, θέλοντας να δώσει λύσεις σε καίρια ζητήματα, όπως αυτά της συνεχούς αυξανόμενης ανάγκης για προϊόντα υψηλής διατροφικής και γευστικής αξίας και της ανάγκης για ανάπτυξη νέων καναλιών διανομής.

Έτσι η ΕΞΠΟΤΡΟΦ γίνεται η πρώτη αμιγώς F2B έκθεση artisanal προϊόντων μικρής παραγωγής και προϊόντων delicatessen στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται o κλάδος της μεγάλης λιανικής (super market), της μικρής λιανικής (παντοπωλεία, delicatessen), του Τουρισμού (Ξενοδοχεία, villas, yachting etc) και της Εστίασης (Εστιατόρια, bars, wine), κάτω από την κοινή ομπρέλα της έκθεσης, όπου κάθε χρόνο τον Φεβρουάριο, σημαντικοί buyers θα έχουν τη δυνατότητα να συναντούν απευθείας τους παραγωγούς στην αρχή της σεζόν. H ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2023 έχει ως στόχο την παρουσίαση ελληνικών προϊόντων και την καλύτερη δυνατή ανάδειξη τους μέσα από καινοτόμες προτάσεις, γόνιμες επιχειρηματικές συναντήσεις και πλούσιες γαστρονομικές εκδηλώσεις. 

Για δηλώσεις ενδιαφέροντος, συμπληρώστε τα στοιχεία σας: https://forms.gle/bMGyRad985ysMz3y5

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 27410 24464 (937).