Πα. Απρ 26th, 2024

Πυρά Σιάχου κατά Παπαδημητρίου στο Ζευγολατιό

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων δήμου Βέλου-Βόχας απαντά σε δημοσιεύματα που θέλουν τον πρόεδρο του Ζευγολατιού να ελέγχει για κακοτεχνίες τα έργα ασφαλτόστρωσης.

Το γάντι σήκωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων δήμου Βέλου-Βόχας Ανδρέας Σιάχος και απαντώντας σε δημοσιεύματα σχετικά με «ελέγχους» που θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Κοινότητας Ζευγολατιού Γιάννης Παπαδημητρίου στα έργα ασφαλτόστρωσης.

Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του αναφέρει: «Είναι εμφανής η αναστάτωση της αντιπολίτευσης μόλις διαπιστώθηκε η θετική ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας του Ζευγολατιού από τις ασφαλτοστρώσεις των βασικών δρόμων της περιοχής, που αλλάζουν την αισθητική και την καθημερινότητά της.

Αυτό όμως είναι και το νόημα των έργων και γι αυτό εκεί προτάσσουμε το ενδιαφέρον μας, την μεθοδικότητά μας και την σοβαρότητά μας.

Δυστυχώς, ουδέποτε ο κ. Παπαδημητρίου ήλθε σε συνεννόηση μαζί μας για να ενημερωθεί, να συνεργαστεί αλλά και να διαπιστώσει τι συμβαίνει στον τόπο του αυτές τις ημέρες.
Το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Παπαδημητρίου είναι πώς θα γίνει δήμαρχος ο κ. Μανάβης.

Κατανοώ την σπουδή, λόγω και της συγγενικής τους σχέσης, αλλά όταν αυτή αλλοιώνει την πραγματικότητα συνειδητά και δεν συνάδει και με την θεσμική του θέση, θα υπογραμμίζεται η στοχευμένη παραμόρφωση της αλήθειας.

Παρ’ όλα αυτά, εμείς περιμένουμε ακόμα τον κ. Παπαδημητρίου να έλθει να συνεργαστούμε και να προσφέρουμε από κοινού στον τόπο μας».